Povezane novice

Delovna nesreča usodna za planiško legendo; SZS: V Planici je našel svoj drugi dom

Dnevnik 13.11.2023
Včeraj popoldne se je v Planici zgodila nesreča, ki se je končala tragično za 64-letnega Iztoka Pergarca - Iča, dolgoletnega vodjo letalnice. Umrl je med popravilom strehe na servisnem objektu Čaplja, pri čemer je omahnil z lestve. Kljub… »

PLANIŠKA TRAGEDIJA: Smrtno naj bi se ponesrečil vodja priprave skakalnic

Regional 13.11.2023
Kranjskogorski policisti so bili danes obveščeni o nesreči na območju Planice. Po doslej znanih podatkih je moški padel z višine in zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Po poročanju medijev gre… »

Na območju Planice moški umrl po padcu z višine

Gorenjski glas 13.11.2023
Planica – Kranjskogorski policisti so bili danes obveščeni o nesreči na območju Planice. Po doslej znanih podatkih je moški padel z višine in zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Po poročanju… »

V Planici moški omahnil v globino; ni mu bilo pomoči

Necenzurirano 13.11.2023
Danes popoldan je na območju Planice prišlo do nesreče s smrtnim izidom. Kranjskogorski policisti so bili danes okoli 14.15 obveščeni o nesreči na območju Planice. Po podatkih s katerimi razpolagamo je moški padel z višine in zaradi hudih… »

V tragediji v Planici umrl vodja priprave letalnic Iztok Pergarec

RTV Slovenija 13.11.2023
V Planici se je zgodila tragedija, ki je vzela življenje Iztoka Pergarca, dolgoletnega vodje priprave letalnice bratov Gorišek. Usoden je bil padec z višine. 64-letni Pergarec je s svojim strokovnim delom pečat pustil ne le v Planici, ampak tudi na… »

Vodja priprave letalnice v Planici padel z višine in umrl

24ur 13.11.2023
V Planici se je zgodila nesreča, v kateri je moški padel z višine in na kraju umrl. Smrtno se je ponesrečil vodja priprave letalnice. Preiskava dogodka še poteka, obveščena je bila tudi delovna inšpekcija. Okoli 14.15 so kranjskogorski policisti… »

Umrl dolgoletni vodja priprave letalnice bratov Gorišek

Delo 13.11.2023
Slovenski smučarski skoki so izgubili prizadevnega športnega delavca Iztoka Pergarca - Iča. Slovenski smučarski skoki so izgubili prizadevnega športnega delavca. V Planici je v 65. letu starosti tragično preminil Iztok Pergarec - Ič, dolgoletni… »

Tragično slovo planiškega velikana

SiolNET 13.11.2023
Kranjskogorski policisti so bili danes obveščeni o nesreči na območju Planice. Po doslej znanih podatkih je moški padel z višine in zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Nesrečnik je bil… »

V Planici tragična smrt legendarnega vodje letalnice

Zurnal24 13.11.2023
Iztok Pergarec-Ič je preminil danes popoldne med opravljanjem ogleda na servisnem objekta Čaplja v njegovi Planici. Danes popoldne se je v Planici zgodila tragedija. Kot smo izvedeli, je dolgoletni vodja letalnice, 64-letni Iztok Pergarec-Ič, umrl med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem