Povezane novice

Pogačarju osrednja nagrada, posebna tudi Rogliču in Mohoriču #video

SiolNET 13.11.2023
Dobili smo slovenske kolesarske junake za letošnje tekmovalno obdobje. Najboljši v moški konkurenci je postal Tadej Pogačar, pri dekletih pa je spet številka 1 Eugenia Bujak. Kolesarska zveza Slovenije je na slavnostni prireditvi Večer zvezd v… »

Veliki večer slovenskih junakov, predvsem Tadeja in Primoža

Delo 13.11.2023
V Ljubljani so razglasili naše najboljše kolesarje, najodmevnejša je bila razglasitev Tadeja Pogačarja, lastnika 17 zmag v sezoni. Tadej Pogačar in Eugenia Bujak sta bila izbrana za najboljša slovenska cestna kolesarja sezone, medtem ko je naziv… »

Tadej Pogačar pričakovano četrtič kolesar leta v Sloveniji

RTV Slovenija 13.11.2023
Tadej Pogačar in Eugenia Bujak sta tako kot lani najboljša kolesarja leta v Sloveniji. Na gala prireditvi Večer zvezd v Festivalni dvorani v Ljubljani je Kolesarska zveza Slovenije podelila nagrade še v številnih drugih kategorijah. Pri izboru za… »

Pogačar ali Roglič? Na Večeru zvezd izbrali slovenskega kolesarja leta

Zurnal24 13.11.2023
Kolesarji leta Pogačar, Bujak, Berginc in Hrastnik. Tadej Pogačar in Eugenia Bujak sta bila izbrana za najboljša slovenska cestna kolesarja sezone, medtem ko je naziv najboljše gorske kolesarke še četrtič zapovrstjo prejela Monika Hrastnik. Med… »

#foto Podelitev nagrad: Kolesarji leta so Pogačar, Bujak in Hrastnik

Dnevnik 13.11.2023
Tadej Pogačar in Eugenia Bujak sta bila izbrana za najboljša slovenska cestna kolesarja sezone, medtem ko je naziv najboljše gorske kolesarke še četrtič zapovrstjo prejela Monika Hrastnik. Nagrado so prejeli od Kolesarske zveze Slovenije (KZS) na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem