Povezane novice

»Policija ne more biti organ, kjer bi se politika igrala, odstavljala ali postavljala«

Mladina 14.11.2023
Minister Poklukar v pričanju pred preiskovalno komisijo zanikal politične pritiske na policijo. Pred preiskovalno komisijo DZ, ki preiskuje sume političnega vmešavanja v policijo, je pričal tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar. Zanikal… »

Minister Poklukar v pričanju zanikal politične pritiske na policijo

Delo 14.11.2023
Zanikal je, da bi mu premier Robert Golob naročil kadrovske čistke na policiji. Pred preiskovalno komisijo DZ, ki preiskuje sume političnega vmešavanja v policijo, je pričal tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar. Zanikal je, da bi mu… »

Minister Poklukar zanikal politične pritiske na policijo

SiolNET 14.11.2023
Pred preiskovalno komisijo DZ, ki preiskuje sume političnega vmešavanja v policijo, je danes pričal tudi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar. Zanikal je, da bi mu premier Robert Golob naročil kadrovske čistke na policiji. "Policija ne more… »

Poklukar: Policija ne more biti organ, kjer bi se politika igrala

RTV Slovenija 14.11.2023
Preiskovalna komisija DZ-ja, ki preiskuje domnevno politično vmešavanje v delo policije, je zaslišala namestnika generalnega direktorja policije Igorja Ciperleta in ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja, ki je zanikal politične pritiske… »

Namestnik Lindava Igor Ciperle postavil Goloba na laž!

Nova 24TV 14.11.2023
Namestnik nekdanjega v. d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava Igor Ciperle (Foto: posnetek zaslona Nove24TV) Današnje pričanje namestnika generalnega direktorja policije Igorja Ciperleta je pokazalo, da tisti Golobov dopis, v katerem… »

Preiskovalna komisija DZ bo danes zaslišala ministra Boštjana Poklukarja

Delo 14.11.2023
Kot priči sta bili vabljeni tudi ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan in nekdanja ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, a ju ne bo. Preiskovalna komisija DZ, ki preiskuje domnevno nedopustno politično vmešavanje v delo policije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem