Povezane novice

Slovenski dragulj je evropski fenomen, Danec pa je preprečil sramoto

SiolNET 14.11.2023
V petek bosta slovensko-danski nogometni spektakel v Köbenhavnu začinila Benjamin Šeško in Yussuf Poulsen. Sta klubska soigralca, pri Leipzigu si delita slačilnico in se dobro poznata, obenem pa sta tudi neposredna tekmeca za mesto v napadu rdečih… »

Vsaj ena dobra novica za Dansko, Slovenci v en glas opozarjajo

SiolNET 14.11.2023
V petek se bosta v kvalifikacijski tekmi za Euro 2024 v Köbenhavnu pomerili Danska in Slovenija. To bo derbi vodilnih v skupini H. Kdor bo zmagal, se bo uvrstil na evropsko prvenstvo. Gostitelji imajo pred srečanjem velike težave z zdravjem, saj bodo… »

"Lepo je imeti vajeti v svojih rokah, a ne smemo razmišljati, da imamo dve priložnosti"

RTV Slovenija 14.11.2023
Trdnost, osredotočenost, samozavest in velika želja. "Vsak, ki trenira nogomet v Sloveniji, sanja o igranju na velikem prvenstvu." Hkrati tako blizu kot tudi še daleč je Nemčija, česar se zavedajo samozavestni Kekovi izbranci. Ob zboru nogometne… »

Slovenci ne znajo drugače: na Brdu priprave za zmago v Københavnu

Delo 14.11.2023
Slovenska reprezentanca začela priprave na tekmi z Dansko in Kazahstanom. Prvi trening končala šele tema. V nadaljevanju preberite: Najboljši slovenski nogometaši so začeli priprave na tekmi z Dansko (petek, 20.45) in Kazahstanom (ponedeljek… »

Slovenci samozavestni, Dance redčijo poškodbe

Dnevnik 14.11.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju začela priprave na zadnji kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo z Dansko in Kazahstanom. Danci imajo težave s poškodbami, zato ne bodo igrali trije največji zvezdniki Simon Kjaer, Christian… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem