Povezane novice

Izrael zasedel sedež vlade Hamasa

SiolNET 14.11.2023
Izraelska vojska, ki nadaljuje zračne in kopenske napade na območju Gaze, je po lastnih navedbah danes v mestu Gaza zasedla parlament in poslopja drugih institucij skrajnega palestinskega gibanja Hamas, ki nadzira območje Gaze, poroča francoska… »

Palestinci kopljejo grobišče pod Al Šifo. ZDA: Hamas uporablja bolnišnice za vojaške operacije.

RTV Slovenija 14.11.2023
Zdravniki v glavni bolnišnici v Gazi Al Šifa obupano pozivajo h koncu napadov na bolnišnico in opozarjajo, da ljudje v njej komaj ostajajo živi. Stanje je tako brezupno, da so znotraj bolnišnice izkopali množično grobišče. Tiskovni predstavnik… »

Izraelska vojska trdi, da je v Gazi zasedla vladna poslopja Hamasa

Delo 14.11.2023
Svetovna zdravstvena organizacija opozarja, da največja bolnišnica v Gazi postaja pokopališče. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 14.15 Izraelski vojaki razvili zastavo na govorniškem odru predsednika parlamenta Izraelska vojska, ki nadaljuje… »

Izrael nadaljuje vojaške operacije v Gazi, zasedli so vladna poslopja Hamasa

Dnevnik 14.11.2023
Izraelska vojska danes nadaljuje zračne in kopenske napade na območju Gaze, kjer živi več milijonov Palestincev v nevzdržnih razmerah. Po podatkih vojske so letala v ponedeljek obstreljevala 200 ciljev palestinskega gibanja Hamas, ki nadzira Gazo… »

Izraelska operacija na Zahodnem bregu

Mladina 14.11.2023
Več mrtvih Palestincev. V spopadih med operacijo izraelske vojske v mestu Tulkarem na severu Zahodnega brega je bilo po podatkih ministrstva za zdravje v Ramali danes ubitih najmanj šest Palestincev. Stari so bili med 21 in 32 let. Izraelska vojska je… »

»Največja bolnišnica na območju Gaze se je spremenila v pokopališče«

Mladina 14.11.2023
Vse več trupel. Zaradi pomanjkanja elektrike umirajo tudi nedonošenčki. Največja bolnišnica na območju Gaze Al Šifa se je skoraj spremenila v pokopališče, je opozorila Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). Na območju bolnišnice in v njej se… »

»ZDA naj pomagajo končati grozodejstva v Gazi«

Mladina 14.11.2023
Predsednik Indonezije pozval ZDA, naj storijo več za Gazo. Predsednik Indonezije Joko Widodo je v ponedeljek v Beli hiši predsednika ZDA Joeja Bidna javno pozval, naj ZDA pomagajo končati "grozodejstva v Gazi". Zavzel se je tudi za takojšnjo… »

KOPIČENJE TRUPEL IN UMIRANJE NEDONOŠENČKOV: Bolnišnica se je skoraj spremenila v pokopališče

Regional 14.11.2023
Največja bolnišnica na območju Gaze Al Šifa se je skoraj spremenila v pokopališče, je opozorila Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). Na območju bolnišnice in v njej se namreč kopiči vse več trupel, medtem ko zaradi pomanjkanja elektrike… »

"Največja bolnišnica se je spremenila v pokopališče!"

Zurnal24 14.11.2023
Največja bolnišnica na območju Gaze Al Šifa se je skoraj spremenila v pokopališče, je opozorila Svetovna zdravstvena organizacija. Na območju bolnišnice in v njej se namreč kopiči vse več trupel, medtem ko zaradi pomanjkanja elektrike umirajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem