Povezane novice

Izraelska vojska naj bi se umaknila iz bolnišnice Al Šifa

SiolNET 15.11.2023
Izraelski vojaki so se umaknili iz bolnišnice Al Šifa v Gazi in se prerazporedili v njeni okolici, je danes za francosko tiskovno agencijo AFP povedal novinar, ki je ujet v bolnišnici. Izrael trdi, da je med operacijo v bolnišnici zasegel več kosov… »

Nobelova nagrajenka Elfriede Jelinek dejanja Hamasa primerja z nacisti

RTV Slovenija 15.11.2023
Avstrijska pisateljica in Nobelova nagrajenka Elfriede Jelinek je na svoji spletni strani ostro kritizirala ravnanje palestinske islamistične skupine Hamas ter dodala, da od napada dalje ne ve več, kaj naj bi pomenila človečnost. "Prha pepela je ta… »

Netanjahu: V Gazi ni kraja, ki ga ne bi dosegli. WHO, ZN in Rdeči križ obsojajo vdor v bolnišnico.

RTV Slovenija 15.11.2023
Izraelska vojska je vdrla v glavno bolnišnico v Gazi Al Šifa, ki jo po njenih navedbah za svoje operacije uporablja palestinsko gibanje Hamas, kar pa ta zanika. V Gazi ni kraja, ki ga ne bi dosegli, pa svari izraelski premier Benjamin Netanjahu. Kot je… »

Bolnišnice – prva frontna črta strahotne vojne

Delo 15.11.2023
Bolnišnice so postale strateški cilj izraelske vojaške operacije v Gazi, zaradi katere je umrlo že več kot 11.500 ljudi. V nadaljevanju preberite: Po tednu dni obleganja največje bolnišnice v Gazi in po več urah srditih bojev s pripadniki Hamasa… »

Izraelski vojaki postrojili osebje in paciente v Al Šifi

Delo 15.11.2023
Izraelski vojaki hodijo od sobe do sobe, nadstropje za nadstropjem in zaslišujejo – spremljajo jih zdravniki in arabsko govoreči. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 13.40 Čez kak dan tudi internetnih storitev ne bo več ZN pravijo, da… »

»Od 7. oktobra v Gazo ni prišlo nobeno gorivo«

Mladina 15.11.2023
V Gazo prispel prvi tovornjak z gorivom. Prek mejnega prehoda Rafa med Gazo in Egiptom je danes v palestinsko enklavo vstopil prvi tovornjak z gorivom po začetku vojne med Izraelom in gibanjem Hamas 7. oktobra, poročajo egiptovski mediji. Informacijo je… »

Pred bolnišnico tanki, na oddelkih vojaki, razmere grozljive

Zurnal24 15.11.2023
Izraelske sile so davi vstopile na območje bolnišnice Al Šifa v Gazi, kjer naj bi izvajale operacijo proti poveljniškemu centru gibanja Hamas. S strani Palestincev se vrstijo pozivi k ustavitvi posredovanja, ZDA so Izrael opozorile na nujno zaščito… »

Nobelovka Elfriede Jelinek Hamas primerja z nacisti

SiolNET 15.11.2023
Nobelova nagrajenka za literaturo, 77-letna avstrijska pisateljica Elfriede Jelinek, je na svoji spletni strani ostro obsodila ravnanje palestinske islamistične skupine Hamas in jo primerjala z "nacisti med invazijo na Poljsko". Kot je med drugim še… »

Izraelske sile vstopile na območje bolnišnice Al Šifa

Mladina 15.11.2023
Izraelska vojska je sporočila, da izvaja "natančno in tarčno operacijo proti Hamasu" v določenem predelu bolnišničnega kompleksa. Izraelske sile so davi vstopile na območje bolnišnice Al Šifa v Gazi, kjer naj bi izvajale operacijo proti… »

Spopadi v bolnišnici Al Šifa

Dnevnik 15.11.2023
Izraelska vojska je ponoči vstopila v bolnišnico Al Šifa, direktor bolnišnice je poročal, da so v delu bolnišnice po njihovih ocenah odjeknile eksplozije. Izvajali naj bi usmerjeno operacijo iskanja Hamasovih teroristov. Nekaj ur pred napadom… »

Novice dneva »

Po trčenju v priključek na traktorju umrl 61-letni motorist

RTV Slovenija pred 11 uramiše 5 povezanih

Mesar trebanjske zadruge z nožem v samoobrambi ubil napadalca

Necenzurirano pred 9 uramiše 2 povezani

19-letni državljan Norveške po padcu z balkona umrl

RTV Slovenija pred 19 uramiše 1 povezana

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 19 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem