Povezane novice

Stavkajoči na upravnih enotah: Vodstva zlorabljajo odrejanje nujnih nalog

RTV Slovenija 15.11.2023
Upravne enote v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in Rušah so danes stavkale. Med stavko, ki je trajala ves dan, med 7. in 19. uro, so zagotavljali najnujnejše storitve v skladu z zakonom. Stavkalo je okoli 800… »

Uradniki ne zahtevajo zgolj višjih plač

Delo 15.11.2023
Prihodnji teden spet pogajanja z ministrom Boštjančičem. Nekateri zaposleni opravljajo vse naloge. Na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, Rušah, na Ptuju in Jesenicah okoli 800 zaposlenih poleg višjih plač zahteva tudi… »

Golobu so se uprle tudi upravne enote

Nova 24TV 15.11.2023
Foto: STA Dovolj vladnega zavlačevanja v pogajanjih o plačni reformi in odpravi plačnih nesorazmerij imajo tudi Sindikati javnega sektorja, ki danes stavkajo. Zaposleni na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju… »

Na sedmih upravnih enotah opravljajo le nujne naloge

Delo 15.11.2023
Pozivu večine članstva sindikata v upravnih enotah se niso odzvali povsod po državi. Ponekod hočejo vodstva vedeti imena stavkajočih. Na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in v Rušah danes stavka… »

Na sedmih upravnih enotah stavka okoli 800 zaposlenih

SiolNET 15.11.2023
Na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in Rušah danes stavka okoli 800 zaposlenih, so na novinarski konferenci sporočili predstavniki sindikata državnih organov. Ob tem so opozorili na večletna… »

DANES NA SEDMIH UPRAVNIH ENOTAH STAVKAJO, TUDI V NOVI GORICI: To so njihove zahteve

Regional 15.11.2023
Zaposleni na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in Rušah bodo danes stavkali. V času stavke, ki bo trajala ves dan, med 7. in 19. uro, bodo strankam zagotavljali najnujnejše storitve v skladu z zakonom… »

Na teh upravnih enotah boste danes lahko uredili le nujne stvari

Zurnal24 15.11.2023
Na sedmih upravnih enotah danes poteka celodnevna stavka, kar pomeni, da bo mogoče urediti le najnujnejše stvari. Zaposleni na upravnih enotah v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Novem mestu, na Ptuju, Jesenicah in Rušah bodo danes stavkali. V času… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem