Povezane novice

Mercator podpisal pogodbo o nakupu Engrotuša

Dnevnik 15.11.2023
Mercator je danes podpisal pogodbo o nakupu 100–odsotnega deleža Engrotuša. Ob podpisu pogodbe je že stekel tudi postopek za pridobitev soglasja Agencije Republike Slovenije za varstvo konkurence, so sporočili iz Mercatorja. Transakcija je vredna… »

Mercator podpisal pogodbo o nakupu Engrotuša. Minister Han zaskrbljen.

RTV Slovenija 15.11.2023
Mercator je podpisal pogodbo o nakupu 100-odsotnega deleža Engrotuša. Povezovanje bo utrdilo položaj obeh podjetij, so sporočili podpisniki. Začel se je tudi že postopek za pridobitev soglasja Agencije RS za varstvo konkurence. "Povezovanje… »

TUŠ V ROKAH MERCATORJA: Pogodba o nakupu je podpisana

Regional 15.11.2023
Mercator je danes podpisal pogodbo o nakupu Engrotuša. Predmet pogodbe je 100-odstotni delež podjetja Engrotuš brez dejavnosti Tuš drogerija, ki je v postopku oddvojitve. Podpisniki so prepričani, da povezovanje pomeni odlične temelje za prihodnjo… »

Presenečenje: Tuša ne bo več, kupil ga bo ...

Zurnal24 15.11.2023
Mercator je podpisal pogodbo o nakupu ključnih trgovin Tuša. Mercator naj bi kupil trgovine Tuša, nepremičnine bi ostale v lasti sklada Alfi, ki je zdaj večinski lastnik Tuša, drogerije naj bi ostale v lasti družine Tuš, ki je zdaj petinska… »

Mercator je prevzel Tuš

SiolNET 15.11.2023
Mercator je danes podpisal pogodbo o nakupu stoodsotnega deleža Engrotuša. Ob podpisu pogodbe je že stekel tudi postopek za pridobitev soglasja agencije za varstvo konkurence. Povezovanje Mercatorja, ki je v lasti Fortenova grupe, in Engrotuša bo… »

Minister Matjaž Han je zaradi hrvaškega prevzema Tuša zaskrbljen

Delo 15.11.2023
Kupec bo prevzel maloprodajo in veleprodajo, drogerije ostanejo družini Tuš. V nadaljevanju preberite: Mercator oziroma njegov lastnik hrvaška skupina Fortenova je kupec trgovske verige Tuš. Kaj je predmet prodaje in kaj ostane družini Tuš? Kako… »

Mercator naj bi prevzel Tuš

Mladina 15.11.2023
Transakcija je po neuradnih podatkih vredna okoli 30 milijonov evrov, kupec pa bo moral pridobiti še soglasje agencije za varstvo konkurence. V slovenski trgovini se obetajo velike spremembe. Mercator oziroma njegov lastnik, hrvaška skupina Fortenova… »

MERCATOR BO PREVZEL TUŠ: Transakcija vredna okoli 30 milijonov evrov

Regional 15.11.2023
V slovenski trgovini se obetajo velike spremembe. Mercator oziroma njegov lastnik, hrvaška skupina Fortenova, bo po neuradnih podatkih Dela in Financ namreč danes prevzel maloprodajo in veleprodajo Tuša, ki je že nekaj časa v velikih težavah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem