Povezane novice

Luka Dončić se s hitrejšo igro izogiba tudi udarcem in modricam

Delo 16.11.2023
Slovenskega asa in soigralce je izučil poraz v New Orleansu, Washington ni imel nikakršnih možnosti za uspeh. V nadaljevanju preberite: V prejšnji sezoni so košarkarji Washingtona zasedli šele 24. mesto v celotni ligi NBA, a so prekosili Dallas tako… »

Dončić se je dobro pobral po najslabši tekmi kariere

RTV Slovenija 16.11.2023
Luka Dončić je v torek odigral eno najslabših tekem v karieri, dan pozneje se je dobro odzval, saj je bil razlog, da je Dallas odlično začel tekmo v Washingtonu, ki so jo Mavsi nato mirno pripeljali do devete zmage v sezoni. Na portalu Športni SOS… »

Kidd razkril, kako hudi sta poškodbi dveh ključnih igralcev

Zurnal24 16.11.2023
Luka Dončić je potrdil svoje besede, da je bila katastrofalna predstava proti pelikanom le slab dan, potem ko se je s soigralci veselil zmage v ameriški prestolnici, katero bi skorajda zasenčila poškodba junaka tekme. Košarkarji Dallas Mavericks so… »

Dončić potrdil svoje besede in užival v šovu soigralca

SiolNET 16.11.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so dan po porazu proti New Orleans Pelicans našli recept za vrnitev na zmagovite tirnice. Varovanci Jasona Kidda so na gostovanju pri Washington Wizards slavili s 130:117 in se podpisali pod deveto zmago sezone. Luka Dončić… »

V prvih minutah je Dončić postavil temelj za zanesljivo zmago Dallasa

Delo 16.11.2023
Po slabši predstavi proti New Orleansu je Luka Dončić odgovoril v pravem slogu, Dallas pa je s 130:117 prepričljivo slavil proti Washingtonu. Razočaranje v New Orleansu je spodbudilo Luko Dončića, ki je le dan po slabem torkovem večeru na… »

Dončić s soigralci zmagal v ameriški prestolnici

Dnevnik 16.11.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški liga NBA v Washingtonu s 130:117 premagali Wizards. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je za zmagovite goste v 32 minutah dosegel 26 točk, 10 podaj in sedem skokov. V ameriški prestolnici je bil prvi… »

Dončić po tekmi premora spet odličen, vse hitro odločeno

Zurnal24 16.11.2023
Mavericks so tokrat v gosteh premagali Washington Wizards s 130:117. Manj kot 24 ur po debaklu, ki so ga doživeli v New Orleansu, so Dallas Mavericks znova zaigrali na gostovanju. Tokrat so se pomerili z drugo najslabšo ekipo vzhodne konference… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem