Povezane novice

Sum korupcije v UKC-ju Ljubljana, osumljen nekdanji vodilni uslužbenec

RTV Slovenija 16.11.2023
Zaradi spornih poslov z enim od dobaviteljev so policiji prijavili nekdanjega vodilnega uslužbenca sektorja za tehnično vzdrževanje UKC-ja Ljubljana. Gre za posle s podjetjem MPGE iz Grosuplja, ki je izvajalo strojne instalacije. V UKC-ju Ljubljana so… »

V UKC Ljubljana sum korupcije, nekdanjega uslužbenca prijavili policiji

SiolNET 16.11.2023
V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so zaradi spornih poslov z enim od dobaviteljev policiji prijavili nekdanjega vodilnega uslužbenca iz sektorja za tehnično vzdrževanje, danes poroča spletni portal Necenzurirano. Gre za posle s… »

V UKC Ljubljana sum korupcije, nekdanjega uslužbenca prijavili policiji

Dnevnik 16.11.2023
V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana so zaradi spornih poslov z enim od dobaviteljev policiji prijavili nekdanjega vodilnega uslužbenca iz sektorja za tehnično vzdrževanje. Gre za posle s podjetjem MPGE iz Grosuplja, ki je za klinični… »

V UKC Ljubljana policiji prijavili nekdanjega vodilnega uslužbenca iz sektorja za tehnično vzdrževanje

Necenzurirano 16.11.2023
V UKC Ljubljana imajo na dnevnem redu nov primer suma korupcije. Tokrat naj bi bile v igri nepravilnosti pri poslu s podjetjem MPGE iz Grosuplja, ki je za UKC Ljubljana v zadnjih letih izvajalo strojnoinstalacijska dela. Za spletni portal necenzurirano.si… »

Sumi korupcije v UKC Ljubljana: uslužbenca prijavili policiji

Necenzurirano 16.11.2023
Uradno: v UKC Ljubljana so zaradi spornih poslov z enim od dobaviteljev policiji prijavili nekdanjega vodilnega uslužbenca iz sektorja za tehnično vzdrževanje. Do polovice poslov brez javnega razpisa "Od njih sem kupil avto, nisem ga dobil" V NSi bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem