Povezane novice

Prevaranti podjetju s spletno goljufijo ukradli več sto tisoč evrov

Delo 16.11.2023
Neznani storilci so podjetju na območju Kopra s spletno goljufijo ukradli več sto tisoč evrov. Z lažnim predstavljanjem kot uslužbenci banke so zaposlenega pripravili do posredovanja gesla za dostop do spletne banke, od koder so nato prenesli več… »

Po prejemu elektronskega sporočila ostali brez več sto tisoč evrov

Zurnal24 16.11.2023
Policija opozarja na nov način izvrševanja goljufij. V sredo so na PU Koper prejeli prijavo ene od gospodarskih družb, ki je bila žrtev spletne goljufije. V računovodstvu družbe so prejeli elektronsko sporočilo, v katerem so se neznani storilci… »

IZPLEN GOLJUFOV NA RAČUN OBALNEGA PODJETJA: S to zvijačo so ukradli več stotisoč evrov!

Regional 16.11.2023
Neznani storilci so podjetju na območju Policijske uprave Koper s spletno goljufijo ukradli več stotisoč evrov. Z lažnim predstavljanjem kot uslužbenci banke so zaposlenega pripravili do posredovanja gesla za dostop do spletne banke, od koder so nato… »

Prevaranti podjetju s spletno goljufijo ukradli več stotisoč evrov

Dnevnik 16.11.2023
Neznani storilci so podjetju na območju policijske uprave Koper s spletno goljufijo ukradli več stotisoč evrov. Z lažnim predstavljanjem kot uslužbenci banke so zaposlenega pripravili do posredovanja gesla za dostop do spletne banke, od koder so nato… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem