Povezane novice

Dan D za Alcaraza, čigar udarci so vse šibkejši

Delo 16.11.2023
Alexander Zverev bo največji navijač Danila Medvedjeva, ki bo na finalu ATP v Torinu želel izločiti Španca. V nadaljevanju preberite: Številka 1 svetovnega tenisa Novak Đoković se je hitro pobral po presenetljivem porazu z Jannikom Sinnerjem. Na… »

Sinner z novo zmago navdušil domače navijače in osrečil Đokovića

RTV Slovenija 16.11.2023
Na zaključnem ATP-turnirju je v zeleni skupini prvo mesto osvojil Jannik Sinner, ki je bil s 6:2, 5:7 in 6:4 boljši od Holgerja Runeja. Drugo mesto je zasedel Novak Đoković, ki je v treh nizih (7:6, 4:6, 6:1) premagal Huberta Hurkacza. Đoković je po… »

Đoković po zmagi Sinnerja v polfinale

SiolNET 16.11.2023
Prvi igralec sveta Srb Novak Đoković je v zadnjem nastopu v skupinskem delu zaključnega turnirja sezone dosegel drugo zmago, Italijan Jannik Sinner pa je ohranil stoodstotni izkupiček proti Dancu Holgerju Runeju, zato sta zmagovalca v polfinalu… »

Hurkacz tudi v sedmem poskusu ni premagal Đokovića

Dnevnik 16.11.2023
Na sklepnem moškem teniškem mastersu v Torinu je razplet negotov do zadnjega dvoboja. Hubert Hurkacz je po odpovedi Grka Stefanosa Cicipasa vendarle dočakal svojo priložnost na sklepnem teniškem mastersu sezone v Torinu. Poljak je z igro dokazal, da… »

Napeto bo: dvoboj, ki ga bo verjetno spremljala vsa Srbija

SiolNET 16.11.2023
V četrtek se na finalnem turnirju najboljše osmerice obeta izjemno pester dan. Ne samo zaradi zanimivih dvobojev, ampak tudi vprašanja, kdo iz zelene skupine se bo uvrstil v polfinale. Mogočih scenarijev je veliko. Novak Đoković lahko tudi dobi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem