Povezane novice

IZ KABINETA PREDSEDNIKA VLADE SPOROČILI: Golob je uspešno prestal operacijo

Regional 17.11.2023
Predsednik vlade Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile in se dobro počuti, so sporočili iz kabineta predsednika vlade. Iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana ga bodo predvidoma odpustili v soboto, od sredine prihodnjega tedna pa… »

Predsednik vlade uspešno prestal operacijo kile

Dnevnik 17.11.2023
Predsednik vlade Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile. Kot so sporočili iz njegovega kabineta, se po opreaciji dobro počuti. V času premierjeve bolniške odsotnosti ga na čelu vlade nadomeša podpredsednik vlade Luka Mesec. Iz UKC Ljubljana… »

Operacija uspela, pacient se dobro počuti

Delo 17.11.2023
Pri Robertu Golobu so zdravili težave, zaradi katerih je v zadnjih tednih že s težavo opravljal državniške obveznosti, je dejal dr. Gregor Norčič. Premier Robert Golob, ki je imel danes v ljubljanskem kliničnem centru operacijo kile, je poseg… »

Goloba operirali: Iz bolnišnice sporočili njegovo stanje

Zurnal24 17.11.2023
Iz Kabineta predsednika vlade so sporočili zadnje informacije glede zdravstvenega stanja premierja. V sredo so sporočili, da bo moral predsednik vlade Robert Golob na nujno operacijo. "Predsednik vlade dr. Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile… »

Premier Golob uspešno prestal operacijo kile

RTV Slovenija 17.11.2023
Iz urada predsednika vlade so sporočili, da je premier Robert Golob uspešno prestal nujno operacijo kile in da se dobro počuti. Iz UKC Ljubljana ga bodo predvidoma odpustili v soboto. Urad predsednika vlade še navaja, da naj bi predsednik vlade Robert… »

Zaradi Golobove operacije kile nekateri zaposleni opravili nadure

Necenzurirano 17.11.2023
V UKC Ljubljana so javnost seznanili z osnovnimi informacijami o poteku zdravljenja in zdravstvenim stanjem predsednika vlade. Predsednik vlade dr. Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile in se dobro počuti, so sporočili iz kabineta predsednika… »

Golob uspešno prestal operacijo. Znane so podrobnosti. #video

SiolNET 17.11.2023
Predsednik vlade Robert Golob je uspešno prestal operacijo kile in se dobro počuti. Premestili so ga na oddelek, od sredine prihodnjega tedna pa naj bi normalno opravljal svoje delovne obveznosti, so sporočili iz njegovega kabineta. Predsednik vlade… »

Po operaciji kile običajno deset dni okrevanja

Delo 17.11.2023
Kirurgi vsako leto izvedejo dva tisoč operacij, dolgih čakalnih vrst ni več. V nadaljevanju preberite: Predsednik vlade Robert Golob ima danes v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana nujno operacijo kile, so sporočili v sredo zjutraj iz kabineta… »

Golob na operacijo, vlado bo začasno vodil Mesec

Gorenjski glas 17.11.2023
Golob danes na nujno operacijo kile Predsednik vlade Robert Golob ima danes v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana nujno operacijo kile, v času bolniške odsotnosti, predvidoma nekaj dni, pa ga bo nadomeščal podpredsednik vlade Luka Mesec, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem