Povezane novice

POJASNILA POLICISTOV GLEDE STRELJANJA PRED BOLNIŠNICO: "Obravnavamo mladoletnika"

Regional 17.11.2023
Mariborski policisti v zvezi s četrtkovim streljanjem pri oddelku psihiatrije, v katerem so bili lažje ranjeni štirje pacienti, obravnavajo mladoletnika. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so zvečer izsledili mladoletno osebo in bodo… »

Zaradi streljanja v Mariboru dijaka izključili iz dijaškega doma

Necenzurirano 17.11.2023
Ali je v četrtek popoldan z zračno streljal en dijak ali več dijakov, še ni znano. Enega so trajno izključilo iz Dijaškega doma Lizike Jančar. Streli so bili usmerjeni proti osebam v parku v mariborski psihiatrični bolnišnici. »Nekdo je streljal… »

Dijaki iz dijaškega doma streljali in poškodovali štiri paciente iz oddelka za psihiatrijo

RTV Slovenija 17.11.2023
V Mariboru so dijaki Dijaškega doma Lizike Jančar z zračno puško lažje poškodovali štiri paciente mariborske psihiatrije. Po besedah Felde so vse oblike nasilja v šolskem prostoru nesprejemljive. Enega od dijakov so trajno, drugega pa začasno… »

Z zračno puško streljal na psihiatrične bolnike in varnostnika

SiolNET 17.11.2023
Mariborski policisti v zvezi s četrtkovim streljanjem pri oddelku psihiatrije, v katerem so bili lažje ranjeni štirje pacienti, obravnavajo mladoletnika. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so zvečer izsledili mladoletno osebo in bodo… »

Na paciente mariborske psihiatrije so streljali dijaki Dijaškega doma Lizike Jančar

Dnevnik 17.11.2023
Minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda ter glavni inšpektor za šolstvo Simon Slokan sta v izjavi za javnost obžalovala dogodek v Mariboru, v katerem so dijaki Dijaškega doma Lizike Jančar z zračno puško lažje poškodovali štiri paciente… »

Novo o streljanju v Mariboru: Mladoletnik nad paciente psihiatričnega oddelka

Zurnal24 17.11.2023
Policija je sporočila, da so v zvezi s streljanjem v Mariboru izsledili eno osebo. V četrtek popoldne je prišlo do streljanja na območju Ljubljanske ulice v Mariboru. Strelec je z uporabo neznanega orožja - prve ugotovitve policistov kažejo na to… »

Po strelih iz zračne puške štirje lažje poškodovani

Delo 17.11.2023
V parku ob psihiatrični bolnišnici je nekdo streljal na paciente in varnostnika. Storilec naj bi bil mladoletnik. Mariborski policisti zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, potem ko je v četrtek popoldne… »

Streljanje na mariborski psihiatriji – obravnavajo mladoletnika

Nova 24TV 17.11.2023
Foto: STA Mariborski policisti v zvezi s četrtkovim streljanjem pri oddelku psihiatrije, v katerem so bili lažje ranjeni štirje pacienti, obravnavajo mladoletnika. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so zvečer izsledili mladoletno osebo in… »

Maribor: S puško streljal na paciente in varnostnika

Zurnal24 17.11.2023
Neznanec je v Mariboru z zračno puško lažje poškodoval štiri ljudi. Mariborski policisti zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, potem ko je v četrtek popoldne za zdaj še neznani storilec na območju… »

Novice dneva »

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred eno uroše 2 povezani

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Ne spreglejte: popust za vroče nepremičnine ob morju

Finance.si pred 22 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem