Povezane novice

Alcaraz v polfinalu Torina proti Đokoviću

RTV Slovenija 17.11.2023
Na zaključnem turnirju najboljše osmerice tenisačev v Torinu je Carlos Alcaraz s 6:4 in 6:4 premagal Daniila Medvedjeva. Oba sta si zagotovila nastop v sobotnem polfinalu, Medvedjev že prej, v polfinalu pa se je izognil Đokoviću. V rdeči skupini je… »

Alcaraz z zmago do polfinalnega dvoboja z Đokovićem, pirova zmaga Zvereva

SiolNET 17.11.2023
Na finalnem teniškem turnirju v Torinu sta danes v rdeči skupini na sporedu še zadnja dva dvoboja. Na prvem je Carlos Alcaraz s 6:4, 6:4 premagal Danila Medvedjeva, tako da ga v polfinalu čaka Novak Đoković. Medvedjev se bo za finale pomeril z… »

Jannik Sinner navdušuje temperamentno italijansko publiko

Dnevnik 17.11.2023
Alcaraz – Đoković in Medvedjev – Sinner sta današnja polfinalna para sklepnega moškega teniškega mastersa v Torinu. Potem ko je na sklepnem teniškem mastersu sezone v Torinu prvič v karieri premagal Novaka Đokovića, se je Jannik Sinner… »

Za finale Đoković proti mlademu Špancu

Delo 17.11.2023
Carlosu Alcarazu v Torinu druga polfinalna vozovnica v rdeči skupini. Španski teniški igralec Carlos Alcaraz je po zmagi nad Rusom Danilom Medvedjevom s 6:4 in 6:4 na zaključnem turnirju ATP v Torinu osvojil prvo mesto v rdeči skupini in se bo v… »

Italijan rešil Đokovića

Delo 17.11.2023
V polfinale zaključnega teniškega turnirja ATP v Torinu se je vendarle uvrstil tudi srbski teniški zvezdnik. Zmagovalca zadnjega kroga v zeleni skupini sta napredovala v polfinale zaključnega turnirja najboljše osmerice teniških igralcev sezone v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem