Povezane novice

Jorge Martin še močneje diha za vrat prvaku, obeta se drama

Delo 18.11.2023
Španec je zmagovalec šprinterske dirke za VN Katarja. Bagnaia je bil šele peti, Martin je razliko zmanjšal le na sedem točk. Klasična dirka v nedeljo ob 18h. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec šprinterske dirke svetovnega prvenstva… »

Boj za naslov prvaka povsem odprt, razlika med vodilnima prepolovljena

Zurnal24 18.11.2023
Martin je z zmago na sprintu zmanjšal razliko na sedem točk. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinterske dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Katarju. Svetovni prvak in vodilni v SP v elitnem razredu motoGP Italijan Francesco… »

Na ulicah Las Vegasa najhitrejša ferrarija

Delo 18.11.2023
Charles Leclerc bo VN Las Vegasa začel s prvega štartnega položaja, ob njim bo prvak Max Verstappen zaradi kazni Carlosu Sainzu. Štart v nedeljo ob 7.00. Monačan Charles Leclerc (Ferrari) je zmagovalec kvalifikacij pred veliko nagrado Las Vegasa za… »

Prva vrsta bi morala biti povsem Ferrarijeva, a po kazni ne bo

SiolNET 18.11.2023
Na novem uličnem dirkališču v Las Vegasu za zdaj ni najhitrejši svetovni prvak Max Verstappen z Red Bullom, ampak je to Ferrari. Charles Leclerc in Carlos Sainz sta bila na kvalifikacijah razred zase. Monačan bo na prvem štartnem mestu, Španec pa… »

Leclercu "pole" na ulicah Las Vegasa

RTV Slovenija 18.11.2023
Monačan Charles Leclerc si je pred nedeljsko dirko formule ena za VN Las Vegasa v kvalifikacijah priboril najboljši štartni položaj, petega letos. V Las Vegasu so imeli organizatorji, ki so uprizorili prvovrsten šov, v zadnjih dneh ogromno težav… »

Dvojni uspeh Ferrarija, a ob 'nepravični' kazni

Zurnal24 18.11.2023
Na kvalifikacijah spektakla v LAs Vegasu sta bila najhitrejša Ferrarija. Drugi Carlos Sainz bo sicer startal z 12. mesta. Monačan Charles Leclerc (Ferrari) je zmagovalec kvalifikacij pred veliko nagrado Las Vegasa za svetovno prvenstvo formule 1. Drugi… »

Charles Leclerc zmagovalec kvalifikacij pred veliko nagrado Las Vegasa

Dnevnik 18.11.2023
Monačan Charles Leclerc (Ferrari) je zmagovalec kvalifikacij pred veliko nagrado Las Vegasa za svetovno prvenstvo formule 1. Drugi je bil njegov moštveni kolega Carlos Sainz, ki pa dirko ne bo začel ob Leclercu, ampak bo startal deset mest nižje. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem