Povezane novice

Super Heavy in Starship sta se razletela visoko na nebu

RTV Slovenija 18.11.2023
Ameriško podjetje SpaceX je opravilo drugi testni polet izstrelitvenega sistema Starship. Dosegli so veliko več kot na prvem poletu, med drugim ločitev stopenj, a naposled sta tako Super Heavy kot vesoljsko plovilo Starship eksplodirala. NOVO: Vzlet je… »

Raketni sistem Starship tudi v drugo ni prestal testnega poleta

SiolNET 18.11.2023
Raketni sistem Starship podjetja SpaceX tudi v drugo ni prestal testnega poleta. V primerjavi s prvim testom sta se dela raketnega sistema tokrat v skladu z načrti ločila, raketa je nato letela še nekaj časa, nakar so izgubili stik z njo in končali… »

Muskova raketa eksplodirala

Zurnal24 18.11.2023
Raketni sistem Starship tudi v drugo ni prestal testnega poleta. Raketni sistem Starship podjetja SpaceX tudi v drugo ni prestal testnega poleta. Za razliko od prvega testa sta se dela raketnega sistema tokrat v skladu z načrti ločila, raketa je nato… »

#video Starship v drugo dosegel vesolje

Dnevnik 18.11.2023
Raketni sistem Starship podjetja SpaceX je na današnjem testnem poletu dosegel vesolje. Za razliko od prvega testa sta se dela raketnega sistema tokrat v skladu z načrti ločila, raketa je nato letela še nekaj časa, nakar so izgubili stik z njo in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem