Povezane novice

Umrla nekdanja prva dama ZDA

Mladina 20.11.2023
Rosalynn Carter je umrla le dva dni po tistem, ko se je v petek pridružila 99-letnemu možu v paliativni oskrbi na njunem domu. V nedeljo je umrla 96-letna nekdanja prva dama ZDA Rosalynn Carter, je sporočil center nekdanjega predsednika ZDA Jimmyja… »

Slovo nekdanje prve dame ZDA

Delo 20.11.2023
Soproga Jimmyja Carterja Rosalynn je umrla dva dni po tem, ko se je pridružila možu v paliativni oskrbi na njunem domu. V nedeljo se je poslovila nekdanja prva dama Združenih držav Amerike Rosalynn Carter, le dva dni po tem, ko se je pridružila… »

Umrla je nekdanja prva dama ZDA

SiolNET 20.11.2023
V nedeljo je umrla 96-letna nekdanja prva dama ZDA Rosalyn Carter, je sporočil center nekdanjega predsednika ZDA Jimmyja Carterja iz Atlante. Umrla je le dva dni po tem, ko se je v petek pridružila 99-letnemu možu v paliativni oskrbi na njunem domu… »

Umrla je nekdanja prva dama ZDA

Zurnal24 20.11.2023
V nedeljo je umrla 96-letna nekdanja prva dama ZDA Rosalyn Carter, je sporočil center nekdanjega predsednika ZDA Jimmyja Carterja iz Atlante. Rosalyn Carter je umrla le dva dni potem, ko se je v petek pridružila 99-letnemu možu v paliativni oskrbi na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem