Povezane novice

Bratušek: Cilj je, da bi se intervencija v vodotokih končala v približno dveh mesecih

RTV Slovenija 20.11.2023
Država bi rada interventne posege na vodotokih po avgustovskih poplavah končala do konca leta, interventne ukrepe na državnih cestah pa do maja prihodnje leto, je v odgovoru na poslansko vprašanje v DZ-ju povedala ministrica Alenka Bratušek. Po… »

Bratušek: Interventne posege na vodotokih bi radi zaključili do konca leta, na cestah do maja

Dnevnik 20.11.2023
Država bi rada interventne posege na vodotokih po avgustovski uničevalni ujmi zaključila do konca leta, interventne ukrepe na državnih cestah pa do maja prihodnje leto, je v odgovoru na poslansko vprašanje v DZ povedala ministrica za infrastrukturo… »

V času najnižje izredne uskladitve pokojnin Levica financira NVO-je

Nova 24TV 20.11.2023
Asta Vrečko bo nasledila Luko Mesca na funkciji koordinatorja Levice. (Foto: STA) “Vlada RS se ne drži rokov za odgovore na poslanska vprašanja. Rok za odgovor na naše najstarejše vprašanje je bil maj 2023, odgovora pa do danes še ni,” je na… »

Goloba čakajo Mojca Pašek Šetinc, migranti, “štempljanje” in Gaza

Nova 24TV 20.11.2023
Ljubljana, DZ. Začetek redne seje DZ s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu in ministrski ekipi. Ker je na bolniškem dopustu, premier Robert Golob (Svoboda) danes ne bo odgovarjal na vprašanja poslancev o evidentiranju delovnega… »

S poslanskimi vprašanji ministrom začetek novembrskega plenarnega zasedanja DZ

SiolNET 20.11.2023
DZ bo tokratno redno sejo začel s poslanskimi vprašanji ministrom vlade Roberta Goloba. Premier bo medtem nanje odgovarjal v četrtek, saj bo zaradi operacije kile predvidoma do srede bolniško odsoten. Sicer pa bosta novembrsko redno zasedanje DZ v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem