Povezane novice

Golob v filmu, ki ga je Janša že gledal

Delo pred 18 dnevi
Gibanje Svoboda neuradno: Tatjana Bobnar je govorila o državnih skrivnostih, za katere ni imela odveze molčečnosti. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je sporočila, da je proti premieru Robertu Golobu uvedla preiskavo zaradi zaznanih sumov… »

KPK bo preiskovala premierja Roberta Goloba. Ta se je že odzval. #video

SiolNET pred 18 dnevi
KPK je zoper premierja Roberta Goloba uvedla preiskavo zaradi zaznanih sumov kršitve integritete v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar in druge zaposlene na ministrstvu. KPK je o… »

Janša: "Kar se dogaja, je odstavljanje Goloba, smo na pragu politične krize"

Zurnal24 pred 19 dnevi
Janša: Uvedba preiskave KPK zoper Goloba je odstavljanje predsednika vlade. Kar se dogaja, je odstavljanje premierja Roberta Goloba, prvak SDS Janez Janša komentira uvedbo preiskave Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) zoper premierja. Po mnenju… »

Protikorupcijska komisija uvedla preiskavo zoper Roberta Goloba

Mladina pred 19 dnevi
Sum kršitve integritete. KPK je zoper premierja Roberta Goloba uvedla preiskavo zaradi zaznanih sumov kršitve integritete v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar in druge zaposlene… »

Odziv predsednika vlade na uvedbo postopka KPK

Dnevnik pred 19 dnevi
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je zoper predsednika vlade Roberta Goloba uvedla preiskavo zaradi zaznanih sumov kršitve integritete. Sumi se nanašajo na domnevno nedovoljeno izvajanje pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar… »

Bo Golob odstopil in dokazal svojo nedolžnost?

Nova 24TV pred 19 dnevi
Robert Golob (Foto: STA) Po odmevnem pričanju nekdanje ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar in nekdanjega vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije Boštjana Lindava, ki sta predsednika vlade Roberta Goloba neposredno obtožila… »

KPK zaradi domnevnih pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico preiskuje premierja Goloba

RTV Slovenija pred 19 dnevi
KPK je uvedel preiskavo zoper premierja Roberta Goloba zaradi sumov kršitve integritete pri domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar in druge zaposlene na ministrstvu za notranje zadeve. Komisija za… »

KPK UVEDLA PREISKAVO ZOPER GOLOBA: Zaradi domnevnih pritiskov na zaposlene na notranjem ministrstvu

Regional pred 19 dnevi
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je zoper premierja Roberta Goloba uvedla preiskavo zaradi zaznanih sumov kršitve integritete v povezavi s prijavo o domnevnem nedovoljenem izvajanju pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar in… »

Zoper Roberta Goloba uvedena preiskava

Zurnal24 pred 19 dnevi
Preiskavo je Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) uvedla zaradi pritiskov na nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar. "Komisija za preprečevanje korupcije (Komisija) je zoper predsednika Vlade RS dr. Roberta Goloba uvedla preiskavo zaradi… »

Novice dneva »

Izraelska vojska nadaljuje operacije na območju Gaze

Dnevnik pred 5 uramiše 4 povezane

Geiger prekinil Kraftov niz, Lanišek z daljavo finala šesti

RTV Slovenija pred 44 minutamiše 5 povezanih

Lampičeva z desetimi kazenskimi krogi

Delo pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem