Povezane novice

Anketa / 33 odstotkov vprašanih ne ve, katero stranko bi volili

Mladina 20.11.2023
Golobova stranka je v primerjavi z oktobrom izgubila petino volilne podpore, volivci pa so se v veliki meri preselili med neopredeljene, premier Golob pa je na lestvici politikov zdrsnil za osem mest. Podpora Gibanju Svoboda in tudi premierju Robertu… »

Vox populi: Podpora vladi in premierju padla, vse več neopredeljenih

SiolNET 20.11.2023
Podpora Gibanju Svoboda in tudi premierju Robertu Golobu je po podatkih novembrske raziskave Vox populi v primerjavi s prejšnjim mesecem padla. Največja vladna stranka je v primerjavi z oktobrom izgubila petino volilne podpore, volivci pa so se v veliki… »

#VoxPopuli Kdor visoko leta, globoko pade

Dnevnik 20.11.2023
Golob je padel, to potrjujeta dva podatka. Predsednik vlade je na lestvici najbolj priljubljenih politikov zdrsnil za osem mest. Po podatkih javnomnenjske ankete Vox populi je trenutno v drugi polovici lestvice. Povprečna ocena njegovega dela se je od… »

#VoxPopuli Golob? Zadostno, sedite!

Dnevnik 20.11.2023
Novembrski Vox populi potrjuje, da je zaupanje v delo predsednika vlade Roberta Goloba močno upadlo. Povprečna ocena njegovega dela je zelo nizka, saj znaša 2,33 na petstopenjski lestvici (med anketo konec oktobra smo pri odgovarjanju na podobno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem