Povezane novice

Kučan: Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba

Delo 20.11.2023
Milan Kučan upa, da bodo upravitelji Slovenije zbrali dovolj poguma in zahtevali prekinitev vojne ter preprečitev etničnega čiščenja in genocida. Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba, je danes izjavil nekdanji predsednik Milan Kučan… »

Milan Kučan / »Slovenija ni želela vojne«

Mladina 20.11.2023
Prvi predsednik republike je poudaril, da danes živimo v svetu vojn. Spodaj v celoti objavljamo govor nekdanjega predsednika republike Milana Kučana, ki ga je imel ob 55. obletnici ustanovitve Teritorialne obrambe in 30. obletnice ustanovitve Zveze… »

Kučan: Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba

SiolNET 20.11.2023
Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba, je danes izjavil nekdanji predsednik Milan Kučan in opozoril, da je sedaj prepovedano povpraševati po koreninah sporov, češ da mnogi to vidijo kot izenačevanje dejanj napadalca in žrtev. Ob tem… »

Kučan: Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba

RTV Slovenija 20.11.2023
Spreminjanje Gaze v pokopališča nikakor ni obramba, je poudaril nekdanji predsednik Republike Slovenije Milan Kučan. Ob tem je izrazil upanje, da bodo upravitelji Slovenije odločneje zahtevali vsaj prekinitev vojne v Gazi in preprečitev genocida… »

Kučan: »Govor o miru v času vojne ni zločin«

Necenzurirano 20.11.2023
Velik del govora, ki ga je imel Milan Kučan na Bledu, je posvetil dogajanju v Gazi. Nekdanji predsednik Slovenije Milan Kučan je imel na slovesnosti ob 55. obletnici ustanovitve Teritorialne obrambe in 30. obletnici ustanovitve Zveze društev veteranov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem