Povezane novice

»Pričakujemo, da se bodo muslimanske organizacije jasno opredelile«

Mladina 21.11.2023
Nemčija je pozvala muslimane k obsodbi Hamasovega napada na Izrael. Muslimanske organizacije v Nemčiji bi morale jasno obsoditi smrtonosne napade skrajnega palestinskega gibanja Hamas na Izrael v začetku oktobra in izraziti solidarnost z Izraelom, je… »

Hamas in Izrael blizu dogovora o izpustitvi dela talcev in premirju

RTV Slovenija 21.11.2023
Politični vodja palestinskega gibanja Hamas Izmail Hanija je dejal, da so "blizu dogovora o premirju". Izraelski mediji poročajo, da naj bi dogovor vključeval izpustitev žensk in otrok, zajetih v Gazi, ter žensk in otrok, zaprtih v izraelskih… »

Hamas: Smo blizu dogovora z Izraelom #vŽivo

SiolNET 21.11.2023
Vodja palestinskega gibanja Hamas Ismail Hanija je po več tednih pogajanj, v katerih posreduje Katar, nakazal skorajšnji dogovor z Izraelom. "Smo blizu dogovora o premirju," je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočil danes. Med drugim naj bi se… »

Nemčija pozvala muslimane k obsodbi Hamasovega napada na Izrael

RTV Slovenija 21.11.2023
Muslimanske organizacije v Nemčiji bi morale jasno obsoditi napade palestinskega gibanja Hamas na Izrael na začetku oktobra in izraziti solidarnost z Izraelom, meni nemška notranja ministrica Nancy Faeser. Nemčija je ena bolj neomajnih podpornic… »

Netanjahu potrdil govorice o skorajšnjem dogovoru s Hamasom

Delo 21.11.2023
Pogajanja med Izraelom in Hamasom, ki sta od začetka oktobra vpeta v vnovičen krog nasilja in spopadov, že več tednov potekajo pod okriljem Katarja. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 14.54 Netanjahu: »Napredujemo. Upam, da bomo kmalu deležni… »

»Smo blizu dogovora o premirju«

Mladina 21.11.2023
Vodja skrajnega palestinskega gibanja Hamas je po več tednih pogajanj nakazal skorajšnji dogovor z Izraelom. Vodja palestinskega gibanja Hamas Ismail Hanije je po več tednih pogajanj, v katerih posreduje Katar, nakazal skorajšnji dogovor z Izraelom… »

Fajon: Iz Gaze evakuirali tričlansko slovensko družino; vodja Hamas vse bolj naklonjen dogovoru o premirju

Dnevnik 21.11.2023
Iz Gaze smo uspeli evakuirati tričlansko slovensko družino, je danes sporočila zunanja ministrica Tanja Fajon. Družina je trenutno v Kairu, ena oseba je v bolnišnični oskrbi. Dve izmed treh oseb sta bili poškodovani, ena izmed njih huje, je še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem