Povezane novice

"Mesarja iz Buče" doletele nove sankcije #vŽivo

SiolNET 21.11.2023
ZDA so v ponedeljek uvedle sankcije proti polkovniku ruske vojske Azatbeku Omurbekovu, znanem tudi kot mesar iz Buče, in podčastniku Danilu Frolkinu zaradi "zunajsodnih pobojev neoboroženih ukrajinskih civilistov" in "drugih hudih kršitev človekovih… »

Zelenski / »Prizadevamo si, da bi naša zvezda zasijala v krogu zvezd na zastavi EU«

Mladina 21.11.2023
V Ukrajini medtem obeležujejo 10. obletnico začetka prodemokratičnih protestov, ki jih je ukrajinski predsednik Zelenski označil za prvo zmago v vojni z Rusijo. Nemški obrambni minister Boris Pistorius je med današnjim nenapovedanim obiskom v Kijevu… »

Prepoved vstopa v ZDA za polkovnika in podčastnika ruske vojske

Mladina 21.11.2023
"Mesar iz Buče" Azatbek Omurbekov in Danilo Frolkin sta med drugim obtožena izvensodnih pobojev neoboroženih ukrajinskih civilistov. ZDA so v ponedeljek uvedle sankcije proti polkovniku ruske vojske Azatbeku Omurbekovu, znanemu tudi kot "mesar iz… »

Tudi v Ukrajini tarča napadov bolnišnica

Delo 21.11.2023
Poškodovani sta dve bolnišnični stavbi, ranjenih pa šest civilistov, je med drugim sporočil ukrajinski notranji minister. V ruskih napadih na vzhodni ukrajinski regiji Doneck in Harkov sta bila ponoči ubita dva človeka, še šest pa je bilo… »

Rusi napadli bolnišnico

Nova 24TV 21.11.2023
Foto: X V ruskih napadih na vzhodni ukrajinski regiji Doneck in Harkov sta bili ponoči ubita dva človeka, šest drugih pa je bilo ranjenih, so sporočili iz Kijeva. Pri tem sta bila poškodovana bolnišnica v kraju Selidove in rudnik premoga v regiji… »

Novice dneva »

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred 22 minutamiše 2 povezani

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred 46 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem