Povezane novice

PODROBNOSTI REŠEVANJA SLOVENSKE DRUŽINE IZ GAZE: Pot s severa na jug s težje poškodovano žensko je trajala osem ur

Regional 21.11.2023
Iz Gaze smo uspeli evakuirati tričlansko slovensko družino, je danes sporočila zunanja ministrica Tanja Fajon. Družina je trenutno v Kairu, ena ženska je v bolnišnični oskrbi. Fajon je evakuacijo označila kot zelo zahtevno, saj je bilo treba sprva… »

Tanja Fajon: Iz Gaze smo evakuirali slovensko družino

Delo 21.11.2023
Dve osebi sta ranjeni, od tega ena huje. So v Kairu, huje ranjena članica je v nujni bolnišnični oskrbi. Ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon je sporočila, da so uspeli iz Gaze uspeli evakuirati tričlansko slovensko družino. Na… »

Iz Gaze evakuirali tričlansko slovensko družino, takšno je njihovo stanje

Zurnal24 21.11.2023
Iz Gaze smo uspeli evakuirati tričlansko slovensko družino, je danes sporočila zunanja ministrica Tanja Fajon. Družina je trenutno v Kairu, ena ženska je v bolnišnični oskrbi. Ministrica Tanja Fajon je evakuacijo označila kot zelo zahtevno, saj je… »

Iz Gaze uspešno evakuirali tričlansko slovensko družino

RTV Slovenija 21.11.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon je sporočila, da je bila pred dnevi izvedena uspešna evakuacija tričlanske slovenske družine iz Gaze. Družina na vrnitev v Slovenijo čaka v Kairu, kjer je slovenska državljanka zaradi hujših poškodb v bolnišnični… »

Uspešna evakuacija: slovenski družini se je uspelo iz Gaze prebiti do Egipta

Necenzurirano 21.11.2023
Pred dnevi se je tričlanska slovenska družina s pomočjo egiptovskih oblasti in slovenske diplomacije uspela prebiti iz oblegane Gaze. Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon je sporočila, da so »iz Gaze uspeli evakuirati tričlansko slovensko… »

Fajonova: Iz Gaze smo uspešno evakuirali tričlansko slovensko družino #video

SiolNET 21.11.2023
Ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon ter vodja konzularne službe Viktor Mlakar sta na današnji novinarski konferenci sporočila, da so iz Gaze uspešno evakuirali tričlansko slovensko družino, ki je trenutno nameščena v Kairu. "Dve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem