Povezane novice

#video Ani Roš tretje mesto na izboru najboljših kuharjev na svetu; poglejte si trenutek razglasitve

Dnevnik 21.11.2023
Slovenska kulinarična mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko se je po izboru kulinaričnih poznavalcev The Best Chef Awards 2023 uvrstila na tretje mesto na lestvici najboljših kuharjev na svetu, so sporočili iz ekipe Hiše Franko. V najboljši deseterici… »

Ana Roš se je zavihtela na tretje mesto lestvice najboljših kuharjev na svetu

RTV Slovenija 21.11.2023
Slovenska kulinarična mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko se je po izboru kulinaričnih poznavalcev uvrstila na tretje mesto na lestvici stotih najboljših kuharjev na svetu The Best Chef Awards 2023. V najboljši deseterici je edina ženska. Tudi letos… »

Ana Roš na tretjem mestu najboljših kuharjev na svetu

Delo 21.11.2023
V najboljši deseterici je edina ženska. Na prvem mestu je že tretje leto zapored Španec Dabiz Muñoz, drugo mesto je zasedel Španec Albert Adrià. Slovenska kulinarična mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko se je po izboru kulinaričnih poznavalcev… »

PRIMORKA MED NAJBOLJŠIMI NA SVETU: Ana Roš se je po izboru kulinaričnih poznavalcev uvrstila na tretje mesto

Regional 21.11.2023
Slovenska kulinarična mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko se je po izboru kulinaričnih poznavalcev uvrstila na tretje mesto na lestvici najboljših kuharjev na svetu The Best Chef Awards 2023, so sporočili iz ekipe Hiše Franko. V najboljši deseterici… »

Ana Roš tretja na izboru najboljših kuharskih mojstrov na svetu

SiolNET 21.11.2023
Razglasili so najboljše kuharske mojstre na svetu in na visoko tretje mesto postavili Slovenko. V Mehiki so razkrili aktualno lestvico najboljših kuharjev na svetu, The Best Chef Awards. Na prvem mestu je že tretje leto zapored Španec Dabiz Muñoz, na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem