Povezane novice

»Avtoritarne države si prizadevajo spodkopavati našo svobodo«

Mladina 21.11.2023
Generalni sekretar zveze NATO Jens Stoltenberg je opozoril na grožnje avtoritarnih držav. Zahodni Balkan je bistvenega pomena za varnost Evrope, je danes v Skopju izjavil generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg. Opozoril je, da si tudi na… »

Stoltenberg opozoril na grožnje avtoritarnih držav

SiolNET 21.11.2023
Zahodni Balkan je bistvenega pomena za varnost Evrope, je danes v Skopju izjavil generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg. Opozoril je, da si tudi na Zahodnem Balkanu "avtoritarne države prizadevajo spodkopavati našo svobodo". Dodal je, da Nato za… »

Vučić Stoltenbergu: "Na Kosovu so ogroženi samo Srbi. Samo njih napadajo."

RTV Slovenija 21.11.2023
Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg se je v okviru balkanske turneje ustavil v Srbiji in tako kot predtem na Kosovu dejal, da morajo tisti, ki so odgovorni za napad v Banjski, ko je bil ubit kosovski policist, odgovarjati pred zakonom. Srbski… »

Stoltenberg v Beogradu pozval k nadaljevanju dialoga s Prištino

Delo 21.11.2023
Nadaljevanje dialoga pod okriljem EU je po njegovem mnenju edini način za zagotovitev miru. Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg je po pogovorih s srbskim predsednikom Aleksandrom Vučićem v Beogradu tako kot dan prej v Prištini ustanovitev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem