Povezane novice

Znana časovnica za prekinitev spopadov med Izraelom in Hamasom #video

SiolNET 22.11.2023
Prekinitev spopadov med Hamasom in Izraelom se bo po pričakovanjih začela v četrtek ob 10. uri po lokalnem času (9. uri po srednjeevropskem), je danes za katarsko televizijo Al Jazeera povedal visoki predstavnik islamističnega palestinskega gibanja… »

Štiridnevno premirje v Gazi naj bi začelo veljati v četrtek zjutraj

RTV Slovenija 22.11.2023
Izrael in Hamas sta se dogovorila o štiridnevnem premirju in izmenjavi 50 talcev v zameno za 150 palestinskih žensk in otrok, zaprtih v izraelskih zaporih. Premirje bo veljalo za jug, drugje bo trajalo 6 ur dnevno. Začelo naj bi veljati v četrtek… »

Gaza: prekinitev spopadov jutri dopoldne

Dnevnik 22.11.2023
Prekinitev spopadov med Hamasom in Izraelom se bo po pričakovanjih začela v četrtek ob 10. uri po lokalnem času (9. uri po srednjeevropskem), je danes za katarsko televizijo Al Jazeera povedal visoki predstavnik islamističnega palestinskega gibanja… »

Prekinitev spopadov na območju Gaze napovedali za četrtek dopoldne

Delo 22.11.2023
Vlada je potrdila širši okvir prve faze dogovora, po katerem bo najmanj 50 ugrabljenih žensk in otrok izpuščenih med štiridnevnim premorom v bojevanju. Prekinitev spopadov med Hamasom in Izraelom se bo po pričakovanjih začela v četrtek ob 10. uri… »

Ozadje in pomen premirja med Izraelom in Hamasom

Delo 22.11.2023
Dogovor vključuje osvoboditev večje skupine talcev v zameno za začasno prekinitev ognja in izpustitev palestinskih zapornikov. Po poldrugem mesecu vojne sta Izrael in Hamas dosegla dogovor o razglasitvi štiridnevnega humanitarnega premirja v Gazi in… »

Prišli so, imajo me!

Delo 22.11.2023
Pretresljive zgodbe talcev, ki jih je ob napadu na Izrael zajel Hamas, med štiridnevnim premirjem pa naj bi bili izpuščeni. Izraelski kabinet je odobril dogovor s Hamasom za izpustitev 50 od približno 240 talcev, ki so zaprti v Gazi. Hamas pravi, da… »

»Vsak dan, ko so matere in otroci talci teroristov, je dan preveč«

Mladina 22.11.2023
Po svetu pozdravljajo dogovor o izpustitvi talcev in premirju v Gazi. Iz sveta se vrstijo pozdravi dogovora med Izraelom in palestinskim oboroženim gibanjem Hamas o izpustitvi 50 izraelskih talcev in štiridnevnem premirju. EU je ob tem napovedala, da bo… »

Izrael in Hamas dosegla dogovor o začasnem premirju

Dnevnik 22.11.2023
Izrael in Hamas sta davi potrdila dogovor, ki predvideva izmenjavo talcev in zapornikov za štiridnevno premirje v Gazi. Izrael vztraja, da gre le za premor, saj da dogovor ne pomeni konca vojaških operacij v oblegani palestinski enklavi. Začetek… »

Izrael in Hamas dosegla dogovor o začasnem premirju

Mladina 22.11.2023
Izmenjava talcev in zapornikov za štiridnevno premirje v Gazi. Izrael in Hamas sta davi potrdila dogovor, ki predvideva izmenjavo talcev in zapornikov za štiridnevno premirje v Gazi. Izrael vztraja, da gre le za premor, saj da dogovor ne pomeni konca… »

Izrael in Hamas dosegla dogovor o nekajdnevnem premirju

Nova 24TV 22.11.2023
Hamas je med napadom 7. oktobra zajel preko 200 judovskih talcev. Vir: AFP Izrael in Hamas sta v sredo objavila dogovor za osvoboditev najmanj 50 talcev in desetine palestinskih zapornikov, medtem ko obleganim prebivalcem Gaze po tednih vsesplošne vojne… »

IZRAEL IN HAMAS V ZAČASNO PREMIRJE ZA IZMENJAVO TALCEV: Dogovor ne pomeni konca vojaških operacij

Regional 22.11.2023
Izrael in Hamas sta davi potrdila dogovor, ki predvideva izmenjavo talcev in zapornikov za štiridnevno premirje v Gazi. Izrael vztraja, da gre le za premor, saj da dogovor ne pomeni konca vojaških operacij v oblegani palestinski enklavi. Zaenkrat ni… »

Dogovor o izpustitvi talcev in premirju ne pomeni konca vojne

Dnevnik 22.11.2023
Hamas bo izpustil 50 ugrabljenih Izraelcev, večinoma otrok, v zameno pa bo Izrael iz svojih zaporov izpustil trikrat toliko Palestincev ter uveljavil štiri- do petdnevno prekinitev ognja v Gazi. To je bila po poročanju izraelskih medijev vsebina… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem