Povezane novice

Angleži prepovedali oglas, kjer se Toyote vozijo po slovenski naravi

Nova 24TV 22.11.2023
Toyote Hiluxi med vožnjo po slovenskih brezpotjih (Foto: Toyota) Britanski inšpektor oglaševanja je prepovedal dva Toyotina oglasa, saj sta prikazovala vožnjo, ki ne upošteva njenega vpliva na okolje, pri čemer je inšpektorat v odločbi zapisal, da… »

Škodljivo za okolje / Prepoved oglasa za terenca, ki je bil posnet v Sloveniji

Mladina 22.11.2023
Oglaševalski nadzornik Združenega kraljestva je prepovedal Toyotin oglas zaradi neupoštevanja vpliva na okolje. Posnet je bil med drugim tudi na robu Triglavskega narodnega parka v Sloveniji. o9UGhOWLimo Oglaševalski nadzornik Združenega kraljestva… »

V Sloveniji posnet oglas za Toyoto prepovedan zaradi "neodgovornosti do narave"

RTV Slovenija 22.11.2023
Britanski organ za standarde v oglaševanju (ASA) je prepovedal dva oglasa za Toyotin poltovornjak hilux, ker da je bil posnet "brez odgovornosti do družbe in vplivov na okolje". Gre za prelomno razsodbo in prvič, da je ASA prepovedal oglas za vozila v… »

PRVIČ PREPOVEDALI OGLAS IZ OKOLJEVARSTVENIH RAZLOGOV: Posnet je bil v Sloveniji (VIDEO)

Regional 22.11.2023
Britanski nadzorni organ za oglaševalske standarde ASA je prepovedal dva oglasa avtomobilskega proizvajalca Toyota, saj naj bi spodbujal vožnjo brez upoštevanja vpliva na okolje, poroča britanski Guardian. Gre za oglas, ki je bil posnet v Sloveniji… »

Na Otoku prepovedali v Sloveniji posnet oglas za avtomobile

Delo 22.11.2023
Avtomobili v oglasu vozijo po strugi slovenske reke, kar je sporno sporočilo, ugotavlja britanski nadzorni organ. Britanski nadzorni organ za oglaševalske standarde ASA je prepovedal dva oglasa avtomobilskega proizvajalca Toyota, saj naj bi spodbujal… »

Britanci prepovedali oglas, ki so ga posneli v Sloveniji #video

SiolNET 22.11.2023
V Veliki Britaniji so nedavno prepovedali oglas za Toyotine avtomobile, posnet v Sloveniji, ki naj bi uporabnike spodbujal k neodgovornemu vedenju, ki škoduje okolju, poroča časopis The Guardian. Gre za oglas za avtomobil SUV toyota hilux, ki prikazuje… »

V Veliki Britaniji prepovedali oglas, ki je bil posnet v Sloveniji

Zurnal24 22.11.2023
Oglas prikazuje skupino Toyotinih terencev med vožnjo po različnih okoljih. A naj bi bil preveč nasilen do narave ... V Združenem kraljestvu so se odločili prepovedati oglaševalsko akcijo za novi toyota hilux, ki je bil posnet tudi na prizoriščih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem