Povezane novice

Na Nizozemskem slavi skrajna desnica / »Ne smejo nas več ignorirati«

Mladina 22.11.2023
Geert Wilders v slogu Donalda Trumpa obljublja, da bo "Nizozemska spet postala nizozemska" Zmagovalka predčasnih parlamentarnih volitev na Nizozemskem je glede na izide vzporednih volitev skrajno desna stranka PVV Geerta Wildersa. Stranka je namreč po… »

Nizozemska: Vzporedne volitve pokazale zmago kontroverznega Wildersa

Dnevnik 22.11.2023
Če rezultati vzporednih volitev držijo, je skoraj četrtina Nizozemcev volila skrajno desno stranko politika, ki se je izpostavil kot oster kritik islama in bi prepovedal Koran. Doslej vladajoča stranka pa naj bi utrpela precejšen poraz. Skrajno desna… »

Šok na Nizozemskem: slavila skrajno desna stranka

SiolNET 22.11.2023
Zmagovalka predčasnih parlamentarnih volitev na Nizozemskem je glede na izide vzporednih volitev skrajno desna stranka PVV Geerta Wildersa. Stranka je namreč po podatkih agencije za javnomnenjske raziskave Ipsos osvojila 35 sedežev in si s tem… »

Izidi vzporednih volitev kažejo na zmago skrajno desne stranke Geerta Wildersa

RTV Slovenija 22.11.2023
Glede na izide vzporednih volitev je na Nizozemskem na predčasnih volitvah zmagala skrajno desna stranka PVV Geerta Wildersa, ki naj bi si zagotovila udobno prednost nad drugouvrščeno koalicijo zelenih in laburistov Fransa Timmermansa. PVV je po… »

Vzporedni izidi nizozemskih volitev poskrbeli za šok

Delo 22.11.2023
Stranka za svobodo Geerta Wildersa si lahko v parlamentu obeta največ sedežev. Na nizozemskih parlamentarnih volitvah je po vzporednih izidih največ glasov prejela skrajno desna Stranka za svobodo (PVV) pod vodstvom Geerta Wildersa, ki se ji v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem