Povezane novice

Izrael: To je le kratek odmor. Borili se bomo še vsaj dva meseca. #video

SiolNET 23.11.2023
Štiridnevno premirje v Gazi in izpustitev talcev se ne bosta začela pred petkom, so zgodaj zjutraj povedali izraelski predstavniki. Izraelski svetovalec za nacionalno varnost Tzachi Hanegbi je sporočil, da je izpustitev najmanj 50 talcev Hamasa blizu… »

Izrael v napadu na šolo v begunskem taborišču ubil 27 ljudi

Delo 23.11.2023
Zamuda je hud udarec za svojce, ki težko čakajo na vrnitev talcev, in za več kot dva milijona prebivalcev Gaze. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu 21.00 Izrael v napadu na šolo v begunskem taborišču ubil 27 ljudi V napadu izraelskih sil na… »

Izmenjava talcev v petek. Izrael zaslišuje direktorja Al Šife in obtožuje ZN počasne pomoči beguncem

RTV Slovenija 23.11.2023
V Gazi bi morala dopoldne začeti veljati štiridnevna prekinitev spopadov med Izraelom in Hamasom, a je bila ta prestavljena na petek, ko naj bi bil končno sklenjen dogovor o izmenjavi nekaterih talcev in zapornikov. Premirje naj bi začelo veljati ob… »

Štiridnevno premirje v Gazi stopa v veljavo v petek zjutraj, popoldne bo sledila prva izmenjava talcev in zapornikov

Dnevnik 23.11.2023
Štiridnevno premirje v Gazi bo stopilo v veljavo v petek ob 7. uri po lokalnem času oziroma ob 6. uri po srednjeevropskem času, ob 16. uri po lokalnem času pa bo sledila prva izmenjava talcev in zapornikov, je danes sporočilo katarsko zunanje… »

Siloviti izraelski napadi tik pred začasno prekinitvijo ognja

Delo 23.11.2023
Humanitarna prekinitev ognja naj bi v veljavo stopila jutri ob sedmih zjutraj. V nadaljevanju preberite: Začetek štiridnevne humanitarne prekinitve ognja, ki bi na območju Gaze morala v veljavo stopiti danes zjutraj, je bil v zadnjem trenutku zaradi… »

Premirje v Gazi odloženo najmanj do petka

Mladina 23.11.2023
Štiridnevno premirje v Gazi in izpustitev talcev se ne bosta začela pred petkom, so ponoči povedali izraelski predstavniki. Štiridnevno premirje v Gazi in izpustitev talcev se ne bosta začela pred petkom, so ponoči povedali izraelski predstavniki… »

HUD UDAREC ZA DRUŽINE IN TRPEČE: Premirje v Gazi in izpustitev talcev se danes še ne bosta začela

Regional 23.11.2023
Štiridnevno premirje v Gazi in izpustitev talcev se ne bosta začela pred petkom, so zgodaj davi povedali izraelski predstavniki. Izraelski svetovalec za nacionalno varnost Tzachi Hanegbi je sporočil, da je izpustitev najmanj 50 talcev Hamasa blizu… »

V čakanju, da orožje v Gazi danes potihne

Dnevnik 23.11.2023
Dogovor med Izraelom in Hamasom, dosežen z odločilnim posredovanjem Katarja, ZDA in Egipta, predvideva štiridnevno premirje, nujno potrebno humanitarno pomoč za Gazo, osvoboditev 50 Hamasovih talcev, žensk in otrok, ter izpustitev 150 palestinskih… »

Štirje dnevi tišine in upanja

Dnevnik 23.11.2023
Po 47 dneh raketiranja, bombardiranja in uničevanja Gaze naj bi danes začela veljati prva prekinitev spopadov, ki jo je omogočil dogovor o izmenjavi talcev in palestinskih zapornikov. Tišina bo postala krhka dobrina, katere trajanje se bo vsaj z… »

Novice dneva »

61-letni motorist umrl po trčenju v traktorski priključek

Necenzurirano pred 8 uramiše 5 povezanih

Mesar trebanjske zadruge z nožem v samoobrambi ubil napadalca

Necenzurirano pred 6 uramiše 2 povezani

19-letni državljan Norveške po padcu z balkona umrl

RTV Slovenija pred 15 uramiše 1 povezana

Kaj vse je narobe z evropsko komisijo

Finance.si pred 15 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem