Povezane novice

Policistom se je audi A6 zdel sumljiv, imeli so prav

Zurnal24 23.11.2023
Policisti so v nedeljo, 19. novembra nekaj pred drugo popoldan, na območju Ajševice blizu meje z Italijo opazili osebno vozilo znamke audi A6 švedskih registrskih številk, ki je vozilo sorazmerno počasi in je bilo videti močno obteženo. Sumili so… »

Bežal pred policisti in se zaletel v zid

Dnevnik 23.11.2023
Blizu meje z Italijo so policisti v nedeljo popoldan lovili voznika v avtu, v katerem je bilo deset turških državljanov. V begu pred policijo je 25-letnik trčil v zid in skušal pobegniti. Prijeli so ga. Nekaj pred drugo uro v nedeljo popoldan so… »

POPOLDANSKA AKCIJA PRIMORSKIH POLICISTOV: Aretiran 25-letnik, ki je silovito trčil v zid, v avtomobilu sta bila tudi otroka…

Regional 23.11.2023
Novogoriški policisti so v nedeljo popoldne med redno kontrolo na območju Ajševice blizu državne meje z Italijo opazili Audi švedskih registrskih tablic, ki je bil videti močno obtežen. Zaradi suma nezakonitih migracij so zapeljali za vozilom; na… »

Šved bežal pred policisti in se zaletel. Iz avta izstopilo deset tujcev.

SiolNET 23.11.2023
Novogoriški policisti so preteklo nedeljo prijeli švedskega državljana, ki je v osebnem avtomobilu prevažal deset državljanov Turčije, med njimi dva otroka, ki so nezakonito prestopili mejo. Preden so ga ustavili, je bežal pred policisti in se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem