Povezane novice

Objestno mučenje živali ob objavi posnetka: Trije mladi fantje v okolici Slovenj Gradca s koli pretepali živali

Dnevnik 23.11.2023
V okolici Slovenj Gradca mladoletniki pretepali živali in to tudi posneli. Videoposnetek so celo opremili z glasbo. Eden od njih je že bil vpleten v mučenje živali. Policija poziva k prijavam. Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek mučenja… »

Nagnusno početje treh Korošcev: pretepajo živali in se snemajo #video

SiolNET 23.11.2023
Društvo proti mučenju živali Koroške je na družbenih omrežjih objavilo posnetek mučenja živali, ki naj bi nastal v Pamečah pri Slovenj Gradcu. Trije mladostniki so posneli svoje kruto početje in videoposnetek opremili celo z glasbeno podlago… »

Na spletu se je pojavil posnetek, na katerem mladostniki mučijo živali

RTV Slovenija 23.11.2023
Na spletu so se pojavili posnetki mučenja živali, ki naj bi nastali v Pamečah pri Slovenj Gradcu, na katerih, kot opozarjajo v društvu za zaščito živali, mladostniki pretepajo in naklepno mučijo živali. Policija zadevo že preiskuje. "Trije… »

Odziv policije glede mučenja živali na Koroškem

Necenzurirano 23.11.2023
O trpinčenju in mučenju živali na Koroškem seznanjena tudi policija. Včeraj smo poročali o še enem trpinčenju živali na slovenskih tleh. Kot so navedli v Društvu proti mučenju živali Koroške (DPMŽ Koroške), so se v Pamečah pri Slovenj… »

JAVNOST ZNOVA RAZBURJA PRETRESLJIV POSNETEK: Mladoletniki mučili živali, "nagnusno početje pa celo dokumentirali in opremili…

Regional 23.11.2023
Na spletu je objavljen posnetek z območja Pameč pri Slovenj Gradcu, ki prikazuje, kako več oseb muči živali. Posnetek, ki naj bi nastal že pred časom, je objavilo Društvo proti mučenju živali Koroška na Facebooku. Mučitelji, gre za… »

Grozljivo: mladoletniki so se s koli spravili na nič hudega sluteče živali

Zurnal24 23.11.2023
Po družbenih omrežjih je zaokrožil nov grozljiv posnetek (domnevno) mladoletnikov, ki pretepajo živali, vse skupaj pa so tudi posneli. Iz Koroške prihaja pretresljiva zgodba, s posnetkov, ki so zaokrožili po spletu, je namreč razvidno, da skupina… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem