Povezane novice

Pomembno obvestilo glede vstopnic za tekme slovenske reprezentance

Zurnal24 23.11.2023
Vstopnice slovenskih tekem na euru v prodaji od 1. decembra. Vstopnice za evropsko prvenstvo v nogometu prihodnje leto v Nemčiji bodo v prodaji od 1. decembra. V sporočilu za javnost je Nogometna zveza Slovenije (NZS) navijače obvestila o postopkih za… »

Želite kupiti vstopnico za tekmo Slovenije na Euru?

SiolNET 23.11.2023
Po uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na Euro 2024 v Nemčiji velja pričakovati ogromno zanimanje slovenskih ljubiteljev nogometa za ogled srečanj, na katerih se bo predstavila Kekova četa. Tisti, ki bi si radi zagotovili vstopnico, bodo imeli… »

Za slovenske navijače bo v Nemčiji na voljo 10.000 vstopnic na tekmo

RTV Slovenija 23.11.2023
Vstopnice za evropsko prvenstvo v nogometu prihodnje leto v Nemčiji bodo v prodaji od 1. decembra. Slovenskim navijačem bo na tekmah reprezentance namenjenih 10.000 vstopnic. V sporočilu za javnost je Nogometna zveza Slovenije (NZS) navijače obvestila… »

Kdaj in kako po vstopnice za slovenske tekme v Nemčiji?

Delo 23.11.2023
Evropska nogometna zveza je objavila sistem nakupa vstopnic za navijače reprezentanc. Začel se bo 1. decembra, vsaki ekipi na tekmo pripada 10.000 vstopnic. Navijaška mrzlica se po uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na evropsko prvenstvo… »

Slovenski navijači, pozor!

SiolNET 23.11.2023
Po uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na Euro 2024 evforija med navijači ne popušča. Številni že pogledujejo proti junijskemu spektaklu v Nemčiji, kjer bo za slovenske navijače na voljo deset tisoč vstopnic za posamično tekmo slovenske… »

Boj za zadnje tri vozovnice je dobil končno podobo

Delo 23.11.2023
Evropska nogometna zveza (Uefa) je izžrebala pare dodatnih kvalifikacij, v katerih se bo marca 12 ekip pomerilo za tri preostala mestna na EP. Nogometne reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2026 čakajo še dodatne kvalifikacije za tri… »

Znane podrobnosti boja za zadnja tri mesta v Nemčiji

RTV Slovenija 23.11.2023
Za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija, so prosta še tri mesta. Uefa je izžrebala in potrdila potek dodatnih kvalifikacij, v katere so se prebile reprezentance na podlagi rezultatov v Ligi narodov. V skupini A se bo Poljska doma… »

V Nyonu zaplesale kroglice za play-off Euro 2024

SiolNET 23.11.2023
Nastop na evropskem prvenstvu v nogometu si je že zagotovilo 21 reprezentanc, zadnje tri vstopnice pa bodo razdelili 26. marca 2024 v dodatnih kvalifikacijah. Dvanajst ekip se bo udarilo v boju za tri mesta, ki še vodijo na Euro 2024. Tisti, ki bo… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred eno uroše 9 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 4 uramiše 2 povezani

Odkrili prostor za gojenje konoplje na območju Bohinja

Necenzurirano pred eno uroše 5 povezanih

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred 4 uramiše 2 povezani

NATO / Stoltenberg odhaja, prihaja Rutte

Mladina pred eno uroše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem