Povezane novice

Vodja Hamasa: Premirje bomo spoštovali, dokler ga bo Izrael #video

SiolNET 24.11.2023
Palestinsko gibanje Hamas je danes v skladu z dogovorom z Izraelom izpustilo prvih 13 izraelskih talcev. Te je na egiptovski strani prehoda Rafa prevzela izraelska varnostna služba. Poleg njih je izpustil še deset tajskih in enega filipinskega… »

Putin opozoril Zahod: Kmalu bo na mizi naša strategija razvoja umetne inteligence

SiolNET 24.11.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v Moskvi v petek opozoril, da Zahodu ne bi smeli dovoliti, da razvije monopol na področju umetne inteligence, in dejal, da bi bila lahko veliko bolj ambiciozna ruska strategija za razvoj umetne inteligence odobrena v… »

Hamas izpustil 24 talcev, Izrael pa 39 palestinskih zapornikov

RTV Slovenija 24.11.2023
Palestinsko gibanje Hamas je izpustilo prvo skupino 13 izraelskih talcev, ki so jih zajeli med napadom sedmega oktobra. Prav tako so izpustili deset državljanov Tajske in Filipinca. Izrael pa je iz zapora izpustil 39 palestinskih žensk in najstnikov… »

Hamas izpušča talce, izraelski vojaki kljub premirju ustrelili več Palestincev

Delo 24.11.2023
Premirje je začelo veljati ob 7. uri po krajevnem času, skladno z dogovorom je Hamas izpustil prvo skupino talcev. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 19.00 Izrael izpustil 39 palestinskih zapornikov Izrael je iz zapora Ofer na Zahodnem bregu… »

Hamas izpustil 13 talcev

Zurnal24 24.11.2023
Poteka izmenjava talcev. Palestinsko gibanje Hamas je danes v skladu z dogovorom z Izraelom izpustilo prvih 13 izraelskih talcev. Te je na egiptovski strani prehoda Rafa prevzela izraelska varnostna služba. Poleg njih je izpustil še deset Tajcev in… »

Fajon v Izraelu pozvala k mirovnemu procesu, ki bo vodil do priznanja Palestine

Dnevnik 24.11.2023
Edino zagotovilo za varnost Izraela je mirovni proces, ki bo vodil k priznanju palestinske države, je danes ob obisku v Izraelu poudarila zunanja ministrica Tanja Fajon. Pohvalila je dogovor o premirju na območju Gaze in ob tem izrazila upanje, da bo to… »

Fajon v Izraelu: Mirovni proces naj vodi k priznanju palestinske države

RTV Slovenija 24.11.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon se s portugalskim kolegom Joaom Gomesom Cravinhom mudi na Bližnjem vzhodu. Dejala je, da je edino zagotovilo za varnost Izraela mirovni proces, ki bo vodil k priznanju palestinske države. "Stojimo ob Izraelu v boju proti… »

»Edino zagotovilo za varnost Izraelcev je mirovni proces, ki vodi k priznanju palestinske države«

Mladina 24.11.2023
Ob obisku v Izraelu je zunanja ministrica Tanja Fajon pohvalila dogovor o premirju na območju Gaze in ob tem izrazila upanje, da bo to vodilo do trajne prekinitve ognja med Izraelom in skrajnim palestinskim gibanjem Hamas. Edino zagotovilo za varnost… »

Fajonova v Izraelu pozvala k mirovnemu procesu, ki bo vodil do priznanja Palestine

SiolNET 24.11.2023
Edino zagotovilo za varnost Izraela je mirovni proces, ki bo vodil k priznanju palestinske države, je danes ob obisku v Izraelu poudarila zunanja ministrica Tanja Fajon. Pohvalila je dogovor o premirju na območju Gaze in ob tem izrazila upanje, da bo to… »

Na območju Gaze začetek premirja, Palestinci se vračajo v svoje domove

Dnevnik 24.11.2023
Na območju Gaze je ob 7. uri po krajevnem času (6. uri po srednjeevropskem) začelo veljati štiridnevno premirje med Izraelom in palestinskim gibanjem Hamas. Palestinci z območja Gaze se zato množično vračajo v svoje domove. Kljub temu so ponekod… »

Gaza / Začetek štiridnevnega premirja

Mladina 24.11.2023
Ob 16. uri po lokalnem času naj bi v skladu z dogovorom Hamas izpustil prvo skupino talcev, ki jih je zajel ob vdoru na izraelsko ozemlje 7. oktobra. Na območju Gaze je ob 7. uri po krajevnem času (6. uri po srednjeevropskem) začelo veljati… »

Na območju Gaze začelo veljati premirje, Fajon v Izrael

Zurnal24 24.11.2023
Na območju Gaze je ob 7. uri po krajevnem času (6. uri po srednjeevropskem) začelo veljati štiridnevno premirje med Izraelom in palestinskim gibanjem Hamas, poročajo tuje tiskovne agencije. Ob 16. uri po lokalnem času naj bi v skladu z dogovorom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem