Povezane novice

Mariborski kriminalisti prijeli serijske požigalce #video

SiolNET 24.11.2023
Mariborski kriminalisti so prijeli peterico serijskih požigalcev avtomobilov, ki so v mestu in okolici zgolj zaradi objestnosti v 18 primerih od aprila do novembra povzročili za vsaj 600 tisoč evrov škode. Kot je povedal vodja mariborskih… »

#foto Serijskim požigalcem je odklenkalo

Dnevnik 24.11.2023
Mariborski policisti so prijeli peterico serijskih požigalcev avtomobilov, ki so v mestu in okolici zgolj zaradi objestnosti v 18 primerih od aprila do novembra povzročili za vsaj 600.000 evrov škode. Objestnežem, ki so konec avgusta v Hočah ukradli… »

Mariborski policisti prijeli serijske požigalce avtomobilov

Delo 24.11.2023
Četverica osumljenih je v priporu, po doslej znanih podatkih je bil njihov motiv objestnost. Povzročili so za vsaj 600.000 evrov škode. Mariborski policisti so prijeli peterico serijskih požigalcev avtomobilov, ki so v mestu in okolici zgolj zaradi… »

Štirje mlajši moški požigali avtomobile na Štajerskem

Zurnal24 24.11.2023
Najmanj 18 požarov od aprila do novembra je bilo posledica kaznivega dejanja, je pokazala preiskava mariborskih kriminalistov. Četverica osumljenih je v pridržanju. Na območju Policijske uprave Maribor so od aprila do novembra zabeležili večje… »

Razkrinkani mariborski požigalci! Edini motiv? Objestnost!

Necenzurirano 24.11.2023
Ekipa najmanj štirih domačinov je imela vloge skrbno razdeljene. Žrtve so si izbirali naključno, delovali so večinoma ponoči. Pri razstreljevanju avtomobilov so uporabljali pirotehnične izdelke, ki so jih za močnejšo detonacijo obdali s purpeno… »

Četverica osumljena, da je v Mariboru in okolici zažigala vozila z eksplozivnimi telesi in purpeno

RTV Slovenija 24.11.2023
Mariborski kriminalisti so odvzeli prostost štirim osumljencem kaznivih dejanj, ki so od aprila do novembra letošnjega leta na vozilih in objektih v Mariboru in okolici namerno zanetili požare in povzročili veliko gmotno škodo. Stanko Vidovič, vodja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem