Povezane novice

Direktor inšpekcije za varno hrano glede odvzema goveda: Neskladnosti na kmetiji tudi v preteklosti

RTV Slovenija 24.11.2023
Direktor inšpekcije za varno hrano Fabian Kos je pojasnil, da so bile na kmetiji Možgan, kjer so bila odvzeta goveda, že v preteklosti ugotovljene neskladnosti, možnost trajnega odvzema živali pa je v veljavi že od leta 2013. Direktor inšpekcije za… »

Direktor inšpekcije: Lastnik goveda je bil na nepravilnosti že opozorjen

Delo 24.11.2023
Upravna inšpekcija bo na pobudo Dnevnika preverila, ali je bil inšpekcijski postopek pri odvzemu goveda na kmetiji v Leskovcu pri Krškem pravilen. Upravna inšpekcija bo na pobudo časnika Dnevnik preverila pravilnost vodenja inšpekcijskega postopka v… »

Direktor inšpekcije za veterinarstvo Fabian Kos o okoliščinah odvzema goveda

Dnevnik 24.11.2023
Na časniku Dnevnik smo prvi poročali o odvzemu živali v Krškem. Ta se je namreč zgodil že četrti dan po tem, ko je začela veljati novela zakona o zaščiti živali, ki med drugim uzakonja prehodne hleve za začasno ali trajno odvzete rejne… »

Inšpekcija vendarle pojasnila, zakaj so kmetiji v Krškem odvzeli govedo

Zurnal24 24.11.2023
V izjavi za javnost so bile podane nove informacije glede spornega odvzema goveda na kmetiji pri Krškem. Direktor inšpekcije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Fabian Kos je pojasnil splošne okoliščine glede inšpekcijskega postopka v… »

Leta 2017 na istem gospodarstvu izdana ureditvena odločba

SiolNET 24.11.2023
Direktor inšpekcije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Fabian Kos je dal izjavo za medije o splošnih okoliščinah glede inšpekcijskega postopka v povezavi s primerom odvzema goveda na kmetiji v Leskovcu pri Krškem. "Z namenom podaje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem