Povezane novice

Arsenal po remiju Cityja in Liverpoola spet prvi, Tottenham tone

SiolNET 24.11.2023
Na uvodni tekmi 13. kroga premier lige sta se v derbiju pomerili ekipi, ki sta pobrali zadnjih šest angleških lovorik: Manchester City pet in Liverpool, ki je bil najboljši v sezoni 2019/2020. Moštvi na vrhu lige še vedno loči le ena točka, saj… »

Slovenci v kvalifikacijah še niso pokazali vsega

RTV Slovenija 24.11.2023
V Ruki na severu Finske se bo v soboto začela sezona svetovnega pokala 2023/24. V petkovih kvalifikacijah je bil od peterice Slovencev najboljši Anže Lanišek, ki je bil s 132 metrov dolgim skokom enajsti. Kvalifikacije je dobil Andreas Wellinger. Timi… »

Nemci kvalifikacije opravili z odliko, Poljaki razočarali, Slovenci solidno

Zurnal24 24.11.2023
Vsi slovenski skakalci so se uvrstili na glavno tekmo v Ruki, a brez pravega presežka. Vsi slovenski skakalci na startni listi uvodne tekme svetovnega pokalu smučarjev skakalcev v Ruki so se uvrstili na sobotno preizkušnjo, a v kvalifikacijah niso bili… »

Ček nemškemu asu, med Slovenci najboljši Anže Lanišek

Delo 24.11.2023
Andreas Wellinger prvi v kvalifikacijah Ruke. Na uvodno tekmo se je uvrstilo vseh pet slovenskih smučarskih skakalcev, z obilo sreče tudi Domen Prevc. V Ruki na Finskem so pod streho spravili kvalifikacije za uvodno tekmo nove sezone svetovnega pokala v… »

Ne le Lanišek in Zajc, daleč skače tudi Peter Prevc

SiolNET 24.11.2023
Prve kvalifikacije v novi sezoni svetovnega pokala smučarjev skakalcev je dobil Andreas Wellinger (144 metrov). Na sobotno tekmo v Ruki na Finskem se je uvrstilo vseh pet slovenskih orlov, trije bodo očitno konkurenčni vsaj za prvo deseterico: Anže… »

Slovenski skakalci pod vse večjim pritiskom

Delo 24.11.2023
V Ruki danes kvalifikacije za prvo tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal 2023/24. Manjše število kvot udarec za velesile – tudi Slovenijo. V nadaljevanju preberite: Odštevanja je konec. V Ruki na Finskem je že vse nared za današnje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem