Povezane novice

Zaplet razrešen. Hamas je izpustil drugo skupino talcev.

RTV Slovenija 25.11.2023
Na drugi dan premirja v Gazi je palestinsko gibanje Hamas izpustilo drugo skupino talcev, Izrael pa naj bi izpustil 39 palestinskih zapornikov. Izmenjava se začasno zapleta, saj je Hamas obtožil Izrael, da krši dogovor o začasnem premirju. "Po zamudi… »

Hamas bo po posredovanju Katarja in Egipta izpustil novo skupino izraelskih talcev

Dnevnik 25.11.2023
Potem ko je palestinsko gibanje Hamas danes odložilo načrtovano osvoboditev 13 izraelskih talcev, kar so utemeljili z domnevnimi izraelskimi kršitvami dogovora o začasnem premirju, jih bodo po posredovanju Katarja in Egipta vendarle izpustili. V… »

Hamas bo izpustil novo skupino izraelskih talcev

Delo 25.11.2023
V zameno naj bi Izrael na prostost izpustil 39 palestinskih zapornikov. Potem ko je palestinsko gibanje Hamas danes odložilo načrtovano osvoboditev 13 izraelskih talcev, kar so utemeljili z domnevnimi izraelskimi kršitvami dogovora o začasnem… »

Bo današnji zaplet ogrozil morebitno podaljšanje dogovora o prekinitvi ognja? #vŽivo

SiolNET 25.11.2023
Potem ko je palestinsko gibanje Hamas danes odložilo načrtovano osvoboditev 13 izraelskih talcev, kar so utemeljili z domnevnimi izraelskimi kršitvami dogovora o začasnem premirju, jih bodo po posredovanju Katarja in Egipta vendarle izpustili… »

Zaplet pri izpustitvi talcev, Hamas Izraelu očita kršenje dogovora

Zurnal24 25.11.2023
Oboroženo krilo palestinskega gibanja Hamas, brigade Ezadin al Kasam, obtožuje Izrael, da ne spoštuje pogojev sporazuma o začasnem premirju. "Po zamudi pri izpustitvi zapornikov z obeh strani so bile ovire odpravljene s pomočjo katarsko-egiptovske… »

V Indijskem oceanu v domnevnem napadu brezpilotnega letalnika poškodovana ladja v izraelski lasti

RTV Slovenija 25.11.2023
V incidentu, povezanem z domnevno iranskim brezpilotnim letalnikom, je bila v Indijskem oceanu lažje poškodovana ladja v izraelski lasti, je pod pogojem anonimnosti sporočil ameriški obrambni uradnik. Nihče od članov posadke ladje, ki sicer pluje… »

Prvi dan premirja presegel pričakovanja

Dnevnik 25.11.2023
V Gazi je včeraj začelo veljati štiridnevno premirje, med katerim bo Hamas izpustil skupno 50 izraelskih talcev (žensk in otrok). Včeraj jih je osvobodil trinajst, po dogovoru s tajsko vlado pa nepričakovano še deset njenih državljanov in enega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem