Povezane novice

Bivšemu dekletu zadal najmanj 20 globokih vbodnih ran

Zurnal24 25.11.2023
V Italiji od 11. novembra potekajo protesti proti nasilju nad ženskami, ki jih je spodbudil umor Giulie Cecchettin. V Italiji potekajo protesti proti nasilju nad ženskami v luči umora 22-letne Giulie Cecchettin. Brutalno naj bi jo umoril njen bivši… »

V Italiji že dva tedna potekajo protesti proti nasilju nad ženskami

RTV Slovenija 25.11.2023
V Italiji od 11. novembra potekajo protesti proti nasilju nad ženskami, ki jih je spodbudil umor Giulie Cecchettin. 22-letnici je njen nekdanji fant po glavi in vratu zadal najmanj 20 globokih vbodnih ran. Giulia Cecchettin, katere truplo so zavito v… »

V Italiji protesti proti nasilju nad ženskami v luči umora 22-letnice

Delo 25.11.2023
22-letnico naj bi brutalno umoril njen bivši fant. V Italiji od 11. novembra potekajo protesti proti nasilju nad ženskami, ki jih je spodbudil umor Giulie Cecchettin. 22-letnico naj bi brutalno umoril njen bivši fant - po glavi in vratu ji je zadal… »

Po umoru 22-letnice v Italiji protesti proti nasilju nad ženskami

SiolNET 25.11.2023
V Italiji od 11. novembra potekajo protesti proti nasilju nad ženskami, ki jih je spodbudil umor Giulie Cecchettin. Dvaindvajsetletnico naj bi brutalno umoril njen bivši fant – po glavi in vratu ji je zadal najmanj 20 globokih vbodnih ran. V luči… »

PO BRUTALNEM UMORU 22-LETNICE: V Italiji se vrstijo protesti proti nasilju nad ženskami (FOTO, VIDEO)

Regional 25.11.2023
V Italiji od 11. novembra potekajo protesti proti nasilju nad ženskami, ki jih je spodbudil umor Giulie Cecchettin. 22-letnico naj bi brutalno umoril njen bivši fant - po glavi in vratu ji je zadal najmanj 20 globokih vbodnih ran. V luči mednarodnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem