Povezane novice

Trener slovenske vrste: "Izjemen začetek sezone za nas"

Zurnal24 25.11.2023
Biatlonci so se v Östersundu na Švedskem pomerili v mešani štafeti na 4 x 6 km. Zmagala je reprezentanca Francije pred Norveško in Italijo, slovenska četverica Miha Dovžan, Matic Repnik, Lena Repinc in Anamarija Lampič pa je zasedla 12. mesto… »

Favorita v prvi vrsti, trije dirkači z dolgim nosom

SiolNET 25.11.2023
Zmagovalec zadnjih kvalifikacij v letošnjem svetovnem prvenstvu formule 1 je Max Verstappen. V Abu Dabiju bo tako dvanajstič letos na prvem štartnem mestu. Ob njem bo v prvi vrsti še Charles Leclerc. Že po prvem delu je bilo kvalifikacij konec za… »

Mešana štafeta francoskim biatloncem, Slovenija 12.

Dnevnik 25.11.2023
Biatlonci so v Östersundu na Švedskem opravili še mešano štafeto na 4 x 6 km. Zmagala je Francija pred Norveško in Italijo, slovenska četverica Miha Dovžan, Matic Repnik, Lena Repinc in Anamarija Lampič pa je zasedla 12. mesto. Trener slovenske… »

Zadnje kvalifikacije prvaku Verstappnu

Delo 25.11.2023
Z dirko za VN Abu Dabija se bo končala sezona svetovnega prvenstva. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za veliko nagrado Abu Dabija. Zadnjo dirko sezone bo z drugega štartnega mesta začel… »

Lep uvod Jakova Faka in Polone Klemenčič

Delo 25.11.2023
Na prvi tekmi sezone svetovnega pokala je slovenska naveza med mešanimi pari zasedla 4. mesto, mešana štafeta je bila 12. V Östersundu na Švedskem se je s tekmo mešanih parov začela biatlonska sezona svetovnega pokala. Uvodno preizkušnjo sta… »

Tudi zadnje kvalifikacije sezone Maxu Verstappnu

RTV Slovenija 25.11.2023
Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za VN Abu Dabija. Zadnjo dirko sezone bo z drugega startnega mesta začel Monačan Charles Leclerc (Ferrari), 3. čas pa je postavil Avstralec Oscar Piastri… »

Sprint Martinu, odločitev o naslovu bo padla v nedeljo

RTV Slovenija 25.11.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinterske dirke za Veliko nagrado Valencie. Drugo mesto je pripadlo Južnoafričanu Bradu Binderju (KTM), tretje pa Špancu Marcu Marquezu (Honda). Martin je z zmago odločitev o naslovu svetovnega… »

Bagnaia še ni svetovni prvak

Delo 25.11.2023
Šprint na VN Valencie Jorgeju Martinu, odločitev o naslovu v nedeljo. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagal na šprinterski dirki za veliko nagrado Valencie. Drugo mesto je pripadlo Južnoafričanu Bradu Binderju (KTM), tretje pa Špancu Marcu… »

Franciji napet spopad z Norveško, slovenski kvartet soliden

SiolNET 25.11.2023
Na drugi tekmi nove sezone svetovnega biatlonskega pokala v Östersundu na Švedskem so se pomerile mešane štafete. Francoska četverica se je veselila tesne zmage v boju z Norveško, tretja je bila štafeta Italije. Slovenska vrsta z Miho Dovžanom… »

Švedinje že blestijo, slovenski tabor daleč od najboljših

Delo 25.11.2023
Na uvodni tekmi sezone na razdaljo točke za Evo Urevc (41.), Anjo Mandeljc (47.) in Miho Šimenca (48.), saj jih v tej sezoni razdelijo med prvih 50. Švedinja Ebba Andersson je zmagovalka ženske preizkušnje na 10 km klasično za svetovni pokal v… »

Nyenget najhitrejši v moški tekmi na 10 kilometrov, do točk Urevc, Mandeljc in Šimenc

Dnevnik 25.11.2023
Norvežan Martin Loewstroem Nyenget je zmagovalec moške preizkušnje na 10 km klasično za svetovni pokal v smučarskem teku v Ruki na Finskem. Prvo tekmo na razdaljo v letošnji sezoni je na drugem mestu z le 2,9 sekunde zaostanka končal domačin Iivo… »

Martin dobil šprint, prvak bo odločen na zadnji dirki

SiolNET 25.11.2023
Šele zadnja dirka sezone, v nedeljo v Valencii, bo odločila svetovnega motociklističnega prvaka v razredu motoGP. Francesco Bagnaia ima samo še 14 točk prednosti, saj je sobotni šprint dobil njegov izzivalec Jorge Martin. Sportal Zmaga za Di… »

Nova švedska zmaga na Finskem, trije Slovenci do točk

SiolNET 25.11.2023
Po uvodni petkovi zmagi Švedinje Emme Ribom na šprintu je tudi na sobotni distanci, 10 kilometrov klasično, slavila Švedinja. Zmage se je veselila Ebba Andersson, ki je za 4,9 sekunde prehitela Američanko Rosie Brennan in za slabih deset rojakinjo… »

Ebbi Andersson ženska preizkušnja na 10 kilometrov v Ruki

Dnevnik 25.11.2023
Švedinja Ebba Andersson je zmagovalka ženske preizkušnje na 10 km klasično za svetovni pokal v smučarskem teku v Ruki na Finskem. Prvo tekmo na razdaljo v letošnji sezoni je na drugem mestu končala Američanka Rosie Brennan (+ 4,9 sekunde)… »

Ebbi Andersson v Ruki preizkušnja na 10 km

RTV Slovenija 25.11.2023
Švedinja Ebba Andersson je zmagovalka ženske tekaške preizkušnje na 10 km klasično za svetovni pokal v Ruki na Finskem. Dve Slovenki sta osvojili točke: Eva Urevc je bila 41., Anja Mandeljc 47. Po petkovem uvodnem sprintu, kjer je prav tako slavila… »

Novice dneva »

Vroče borzno polletje

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Lily Allen prodaja slike svojih stopal

Dnevnik pred dvema urama

Uvodnik / Dovolj ekonomije

Mladina pred 5 urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem