Povezane novice

Mikaela Shiffrin števec zmag obrnila na 90; Andreja Slokar sedma

RTV Slovenija 26.11.2023
Mikaela Shiffrin je z najboljšima časoma v obeh vožnjah slavila na tretjem slalomu sezone v Killingtonu, kar je njena 90. zmaga v svetovnem pokalu. Andreja Slokar je s sedmim mestom dosegla svojo tretjo najboljšo uvrstitev na slalomih. Fantastična… »

Jubilejna zmaga Shiffrinove, nasmejana tudi Slokarjeva

Delo 26.11.2023
Ameriška smučarska šampionka je slavila že 90. zmago v svetovnem pokalu. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal v Killingtonu. To je njena že šesta zmaga na slalomih na tem prizorišču in jubilejna… »

Zmaga za Mikaelo Shiffrin, Andreja Slokar z odlično drugo vožnjo

Zurnal24 26.11.2023
Zmaga za Mikaelo Shiffrin, Andreja Slokar z odlično drugo vožnjo kar sedma. Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma v Killingtonu, potem ko je vodila že v prvi vožnji. V drugi ji je rokavico vrgla velika konkurentka Petra Vlhova, a je z odličnim… »

Shiffrinova še šestič, izjemna Slokarjeva olajšana in nasmejana

SiolNET 26.11.2023
Čeprav se je zdel drugi nastop Petre Vlhove odličen, pa je Mikaela Shiffrin odsmučala še bolje (najhitreje v obeh vožnjah) in v Killingtonu v ameriškem Vermontu še šestič dobila slalomsko tekmo. S sedmim mestom je navdušila Andreja Slokar, saj… »

Mikaela Shiffrin do 90. karierne zmage, tri Slovenke do točk

Dnevnik 26.11.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Killingtonu v ZDA. To je njena že šesta zmaga na slalomih na tem prizorišču ter jubilejna 90. V finalu so prvič v novi sezoni nastopile tri Slovenke. Andreja… »

Točke osvojili štirje Slovenci, prvič tudi Lena Repinc

RTV Slovenija 26.11.2023
Na individualni tekmi biatlonk za svetovni pokal v Östersundu sta bili Polona Klemenčič (štirje zgrešeni streli) in Anamarija Lampič (šest) premalo natančni na strelišču, da bi lahko računali na odmevnejši dosežek, prve točke pa je osvojila… »

Jenssen poskrbel za tretjo Norveško tekaško zmago v Ruki, Šimenc 44.

Dnevnik 26.11.2023
Norvežan Jan Thomas Jenssen je zmagovalec tekme na 20 km prosto s skupinskim startom za svetovni pokal v smučarskem teku v Ruki na Finskem. Za 0,7 sekunde je ugnal Čeha Michala Novaka, tretji pa je bil Norvežan Harald Oestberg Amundsen. Edini Slovenec… »

Še tretja zmaga švedskih tekačic v Ruki, Anja Mandeljc in Miha Šimenc do točk

SiolNET 26.11.2023
Švedinja Moa Ilar je zmagovalka tekme na 20 km prosto s skupinskim startom za svetovni pokal v smučarskem teku v Ruki na Finskem. Vsega 0,3 sekunde je ciljno črto prečkala pred Američanko Jessie Diggins, tretja je bila še ena Američanka Rosie… »

Desetinka odločila zmagovalko, odličen nastop mlade Slovenke

Zurnal24 26.11.2023
Prva posamična biatlonska zmaga Italiji, med Slovenkami pozitivno le mlada Repinc. Italijanka Lisa Vittozzi je zmagovalka uvodne posamične ženske biatlonske preizkušnje za svetovni pokal v Östersundu. Kljub zgrešenemu strelu je na 15-kilometrski… »

Švedinje in Norvežani do tretje zmage še s tretjim tekačem

RTV Slovenija 26.11.2023
Smučarski tekači se od uvodne postaje svetovnega pokala poslovili še s tekmama s skupinskim štartom v prostem koraku. V Ruki so se še ene zmage veselili v švedskem in norveškem taboru, prve zmage med elito se veselita Moa Ilar in Jan Thomas… »

Včeraj odlično, danes slabo

Delo 26.11.2023
Italijanka Lisa Vittozzi je zmagovalka posamične ženske biatlonske preizkušnje za svetovni pokal v Östersundu. Do točk je s 34. mestom prišla le Lena Repinc. Italijanka Lisa Vittozzi je zmagovalka uvodne posamične ženske biatlonske preizkušnje za… »

Zmaga v Italijo, velika vrnitev Nemke, Lena Repinc do prvih točk

SiolNET 26.11.2023
Italijanka Lisa Vittozzi je zmagovalka uvodne posamične ženske biatlonske preizkušnje za svetovni pokal v Östersundu. Kljub zgrešenemu strelu je na 15-kilometrski tekmi za desetinko sekunde ugnala Nemko Franzisko Preuss in za 10 njeno rojakinjo… »

Novice dneva »

Zmaga Girmaya, Pogačar previden pred jutrišnjim dnem

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Usodna nesreča profesionalnega kolesarja na dirki po Avstriji

Necenzurirano pred 5 uramiše 4 povezane

Nizozemska – Turčija 0:1 (polčas)

RTV Slovenija pred 32 minutamiše 5 povezanih

Domačini v reki opazili truplo

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem