Povezane novice

Znane so nove podrobnosti kibernetskega napada na skupino HSE

SiolNET 26.11.2023
Znane so nove podrobnosti obsežnega kibernetskega napada na skupino Holding Slovenske elektrarne (HSE), ki se je zgodil v noči s petka na soboto, prvič pa je bil zaznan že v noči s srede na četrtek. Nove informacije sta v skupni izjavi za medije… »

HSE o kibernapadu: Situacija pod nadzorom, večjih posledic ne bo

RTV Slovenija 26.11.2023
Skupina Holding Slovenske elektrarne še vedno ni rešila težav zaradi vdora v njen računalniški sistem. Z reševanjem zaklenjenih datotek se poleg policije in drugih institucij s področja kibernetske varnosti ukvarja najmanj 40 strokovnjakov. Skupina… »

PO KIBERNETSKEM NAPADU NA HSE: "Situacija je pod nadzorom"

Regional 26.11.2023
Situacija je trenutno pod nadzorom, je glede v soboto razkritega kibernetskega napada na HSE danes dejal direktor Urada vlade RS za informacijsko varnost Uroš Svete. O izvoru kibernetskega incidenta še ne morejo govoriti. Generalni direktor HSE Tomaž… »

Novo o kibernetskem napadu na HSE

Zurnal24 26.11.2023
Takšno je stanje po vdoru v informacijski sistem skupine HSE. "Po vdoru v informacijski sistem skupine HSE, ki se je zgodil v minulih dneh, so tudi danes, 26. novembra 2023, na ravni skupine angažirane vse strokovne ekipe s področij informacijske in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem