Povezane novice

Prekinitev ognja v Gazi podaljšali za dva dni

SiolNET 27.11.2023
Prekinitev ognja med Izraelom in skrajnim palestinskim gibanjem Hamas se bo podaljšala za dva dni, je danes sporočilo katarsko zunanje ministrstvo. Kmalu za tem je podaljšanje potrdilo tudi gibanje Hamas, ki je dodalo, da bo prekinitev ognja potekala… »

Izrael in Hamas še za dva dni podaljšala premirje v Gazi in si znova izmenjala talce za zapornike

RTV Slovenija 27.11.2023
Prekinitev ognja med Izraelom in palestinskim gibanjem Hamas se bo podaljšala za dva dni, je sporočilo katarsko zunanje ministrstvo. Palestinsko gibanje je pozneje izpustilo 11 talcev, Izrael pa v zameno 33 palestinskih zapornikov. "Katar sporoča, da… »

Prekinitev spopadov v Gazi podaljšana za dva dni

Nova 24TV 27.11.2023
Izraelske obrambne sile bodo ostale v mirovanju še dodatna dva dni. Vir: AFP Prekinitev spopadov v Izraelu se bo podaljšalo še za dva dodatna dneva. Vest, je danes sporočilo katarsko zunanje ministrstvo. Le malo po tem je informacijo potrdila tudi… »

Premirje podaljšano za dva dni

Delo 27.11.2023
V Gazi je premirje omogočilo dostavo pomoči, a humanitarna kriza, ki jo je sprožilo večtedensko neusmiljeno izraelsko bombardiranje, se nadaljuje. Država Katar sporoča, da je bil v okviru tekočega posredovanja dosežen dogovor o podaljšanju… »

Prekinitev ognja podaljšali za dva dni

Zurnal24 27.11.2023
Prekinitev ognja bo potekala pod enakimi pogoji kot prej. Prekinitev ognja med Izraelom in skrajnim palestinskim gibanjem Hamas se bo podaljšala za dva dni, je danes sporočilo katarsko zunanje ministrstvo. Kmalu za tem je podaljšanje potrdilo tudi… »

Izrael seznanil Hamas, da je odprt za podaljšanje premirja v Gazi

Dnevnik 27.11.2023
Izraelske oblasti so danes skrajno palestinsko gibanje Hamas seznanile, da so odprte za podaljšanje štiridnevnega premirja na območju Gaze, ki naj bi se iztekel v torek. Po poročanju nekaterih lokalnih medijev pa sta Izrael in Hamas nezadovoljna s… »

Tanja Fajon / »To je odločilen trenutek«

Mladina 27.11.2023
Razmere v Gazi so grozljive, je poudarila ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon, visoki predstavnik EU Josep Borrell pa je izpostavil, da ena grozota ne more upravičiti druge. Prekinitev ognja v Gazi je treba podaljšati, da bo postala vzdržna in… »

Hamas in Izrael pripravljena podaljšati premirje v Gazi

Mladina 27.11.2023
Hamas je sporočil, da bi premirje podaljšal v zameno za izpustitev dodatnih zapornikov iz izraelskih zaporov, Izrael pa je ponovil, da bi za vsakih deset izpuščenih talcev prekinitev ognja podaljšal za en dan. Izrael in palestinsko gibanje Hamas sta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem