Povezane novice

[Foto] Skrivni fotograf je ujel Niko Kovač in Draga Kosa med sestankom!

Nova 24TV 27.11.2023
Foto: STA Po spletu je zaokrožila fotografija, na kateri sestankujeta ne(vladne) aktivistka Nika Kovač in – ne boste verjeli – dobro znani operativec globoke države Drago Kos. Pravijo, da fotografija pove več kot tisoč besed. Kakšna… »

Gibanje Svoboda / »Edina prava anketa javnega mnenja so volitve«

Mladina 27.11.2023
Sodeč po javnomnenjskih anketah podpora Golobi vladi in njegovi stranki Gibanje Svoboda pada že nekaj tednov. Ob strmoglavljenju podpore vladi in Gibanju Svoboda v zadnjih javnomnenjskih anketah je, kot kaže, v največji vladni stranki završalo… »

KAKO KOMENTIRAJO PORAZNE REZULTATE? "Edina prava anketa javnega mnenja so volitve"

Regional 27.11.2023
Ob strmoglavljenju podpore vladi in Gibanju Svoboda v zadnjih javnomnenjskih anketah je, kot kaže, v največji vladni stranki završalo. "Edina prava anketa javnega mnenja so volitve. O našem delu bodo leta 2026 sodile volivke in volivci," poudarjajo… »

V stranki Gibanje Svoboda so se odzvali na katastrofalne številke

SiolNET 27.11.2023
Ob strmoglavljenju podpore vladi in Gibanju Svoboda v zadnjih javnomnenjskih anketah je, kot kaže, v največji vladni stranki završalo. "Edina prava anketa javnega mnenja so volitve. O našem delu bodo leta 2026 sodili volivke in volivci," poudarjajo… »

Mediana in 24ur pospešeno “potapljata” Goloba in Mesca

Nova 24TV 27.11.2023
Mediana "žaga" Mesca in Goloba. (Foto: STA) Mediana v kolaboraciji s portalom 24ur pridno “žaga” tako Roberta Goloba kot tudi NSi in celo Luko Mesca, sicer nadomestnega premierja, ki je trenutno najmanj priljubljen politik. Po javnomnenjski… »

Anketa / Podpora Svobodi padla še za pet odstotkov

Mladina 27.11.2023
Med strankami na prvem mestu z 22 odstotki podpore ostaja SDS. Podpora vladi je padla tretji mesec zapored, prvič doslej ji nasprotuje več kot polovica vprašanih. Raziskava Mediane, ki jo je opravila za POP TV, kaže, da je podpora najbolj padla… »

KAKO VOLIVCI DOŽIVLJAJO BURNO POLITIČNO JESEN? Vlade ne podpira več kot polovica vprašanih

Regional 27.11.2023
Podpora vladi je padla tretji mesec zapored, prvič doslej ji nasprotuje več kot polovica vprašanih. Raziskava Mediane kaže, da je podpora najbolj padla premierju Robertu Golobu. Med strankami na prvem mestu z 22 odstotki podpore ostaja SDS, podpora… »

Goloba bi zaradi tega morala boleti glava

Zurnal24 27.11.2023
Podpora vladi je padla tretji mesec zapored, prvič doslej ji nasprotuje več kot polovica vprašanih. Raziskava Mediane, ki jo je opravila za POP TV, kaže, da je podpora najbolj padla premierju Robertu Golobu. Med strankami na prvem mestu z 22 odstotki… »

Vlade prvič ne podpira več kot polovica vprašanih

SiolNET 27.11.2023
Delež tistih, ki ne podpirajo vlade Roberta Goloba, je glede na raziskavo Mediane za POP TV največji do zdaj in prvič čez polovico, nad 55 odstotkov. Podpora vladi, največji vladni stranki Gibanje Svoboda in samemu predsedniku vlade tako že tretji… »

Novice dneva »

Kako dobro gre zahodni Sloveniji, če ji odvzamemo Ljubljano

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Žuželčja apokalipsa

Delo pred 18 minutami

Postanek v Palmi

Delo pred 18 minutami

Kako se razvije prijateljstvo

Delo pred 18 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem