Povezane novice

"To je velika zmaga za Ukrajino" #video

SiolNET 27.11.2023
Po besedah generalnega sekretarja Nata Jensa Stoltenberga je Ukrajina doslej ponovno osvojila že 50 odstotkov ozemlja, ki ga je sprva zavzela Rusija. "To je velika zmaga za Ukrajino," je dejal in ocenil, da je Rusija na drugi strani vse šibkejša, tako… »

Valovi "pogoltnili" Putinovo najljubše mesto, več mrtvih

Zurnal24 27.11.2023
Guverner Krima Sergej Aksionov je na aplikaciji Telegram sporočil, da je ponedeljek zaradi neurja razglasil za dela prost dan. Neurje stoletja ali "meganeurje", kot ga imenujejo ruski mediji, je v nedeljo prizadelo južno Rusijo in priključeni polotok… »

#video Snežna neurja v vzhodni Evropi: na polotoku Krim skoraj pol milijona ljudi brez elektrike

Dnevnik 27.11.2023
Zaradi neurja je v Ukrajini brez elektrike ostalo več kot 2000 mest in vasi, kar dodatno povečuje pritisk na električno omrežje, ki ga ruske sile sistematično napadajo, so sporočili iz Kijeva. V neurju je na Krimu in v južni Rusiji umrlo več… »

Krim: neurje je odplaknilo Putinove obrambne jarke

Nova 24TV 27.11.2023
Neurje je na okupiranem Krimu odplaknilo obrambne jarke. (Foto: H I Sutton) H I Sutton Jug Ukrajine je po poročanju medijev zajelo hudo neurje. Kar okoli pol milijona prebivalcev Krima je ostalo brez elektrike, vsaj tri osebe pa so zaradi poškodb… »

V neurju ob obali Črnega morja tri žrtve, izredne razmere tudi na jugu Srbije

RTV Slovenija 27.11.2023
Dele vzhodne Evrope je zajelo sneženje z močnim vetrom. V Ukrajini je zaradi neurja brez električne energije ostalo 2000 naselij v 16 regijah, proruske oblasti so na polotoku Krim in v delu regije Herson razglasile prost dan. Močno sneži tudi v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem