Povezane novice

Fides vladi: Če ne boste ukrepali, bomo stopnjevali sindikalne dejavnosti

Nova 24TV 27.11.2023
Izjava za medije predsednika sindikata zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije (Fides) Damjana Polha po današnji seji predsedstva Predstavniki Fidesa Silvan Saksida, Damjan Polh in Milenko Stankovič. Vir: STA Predsednica Sindikata zdravstva in socialnega… »

Zaposlene v zdravstvu razburil 45. člen

Delo 27.11.2023
Ministrica za zdravje napoveduje, da bodo pristopili k spremembam spornega člena tako, da ta ne bo več dvoumen. V petek je vlada na dopisni seji sprejela predlog zakona o nujnih ukrepih na področju zdravstvenega varstva in ga poslala v državni zbor… »

Po mnogih kritikah ministrica napovedala dopolnitev spornega člena interventnega zakona v zdravstvu

RTV Slovenija 27.11.2023
Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel napoveduje, da bodo sporni 45. člen interventnega zakona v zdravstvu, ki je zmotil številne deležnike v zdravstvu, proučili in na novo zapisali v nadaljnjem zakonodajnem postopku. Predlog zakona o nujnih… »

Zdravniki so zagrozili z uporom, tako se je zdaj odzvala ministrica

Zurnal24 27.11.2023
Priznava, da je člen nekoliko dvoumen. Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel napoveduje, da bodo sporni 45. člen interventnega zakona v zdravstvu, ki je zmotil deležnike, premislili in na novo zapisali v nadaljnjem zakonodajnem postopku… »

#video Prevolnik Rupel napoveduje dopolnitev spornega člena interventnega zakon v zdravstvu

Dnevnik 27.11.2023
Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel napoveduje, da bodo sporni 45. člen interventnega zakona v zdravstvu, ki je zmotil deležnike, premislili in na novo zapisali v nadaljnjem zakonodajnem postopku. Člen v primeru izrednih dogodkov, tudi ob… »

Ministrica Prevolnik Ruplova napovedala spremembo člena interventnega zakona

SiolNET 27.11.2023
Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel napoveduje, da bodo sporni 45. člen interventnega zakona v zdravstvu, ki je zmotil deležnike, premislili in na novo zapisali v nadaljnjem zakonodajnem postopku. Člen v primeru izrednih dogodkov, tudi ob… »

"Če se ne bo nič zgodilo, bo politika te vlade nosila posledice naših sindikalnih aktivnosti" #video

SiolNET 27.11.2023
Sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides zaradi predloga interventnega zakona zahteva urgenten sestanek z ministrico za zdravje Valentino Prevolnik Rupel. Na njem se želijo dogovoriti o realizaciji stavkovnih sporazumov in umiku spornih… »

V predlogu interventnega zakona mrgoli sistemskih ukrepov, ki vanj ne sodijo

SiolNET 27.11.2023
V predlogu interventnega zakona, ki ga je vlada v petek poslala v DZ, po prepričanju predsednice Sindikata zdravstva in socialnega varstva Slovenije Irene Ilešič Čujovič mrgoli sistemskih ukrepov, ki vanj ne sodijo. Med njimi je izpostavila ukrep, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem