Povezane novice

S PONAREJENIMI DOKUMENTI DVIGOVALI DENAR: Na tak način ukradli več kot milijon evrov tako pravnim kot fizičnim osebam!

Regional 27.11.2023
Dvanajst fizičnih oseb je osumljenih več kot 30 kaznivih dejanj goljufije, pranja denarja in ponarejanja listin. Po pojasnilih policije naj bi s ponarejenimi dokumenti dvigovali gotovino s transakcijskih računov in sklepali kreditne pogodbe. Skupna… »

S ponarejenimi dokumenti na bankah do več kot milijona evrov

Delo 27.11.2023
Prijeti osumljenci so se izdajali tudi za direktorje. Ljubljanski kriminalisti so razkrinkali kriminalno združbo, ki se je ukvarjala z goljufijami, ponarejanjem listin in pranjem denarja, so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana. Tako je minulo sredo… »

Na bankah so se goljufi predstavljali kot direktorji in praznili račune podjetij

RTV Slovenija 27.11.2023
Skupini goljufov je uspelo s ponarejanjem dokumentov na bankah dve pravni in štiri fizične osebe oškodovati za več kot milijon evrov. Zaradi suma več kot 30 kaznivih dejanj je bilo na območju Ljubljane opravljenih 14 hišnih preiskav. Kot je v… »

S ponarejenimi dokumenti dvigovali gotovino z računov, škode za več kot milijon

Zurnal24 27.11.2023
Dvanajst fizičnih oseb je osumljenih več kot 30 kaznivih dejanj goljufije, pranja denarja in ponarejanja listin. Skupna protipravna premoženjska korist je znašala več kot milijon evrov, en osumljenec je v priporu. Kot je v današnji izjavi v… »

Goljufije, pranje denarja in ponarejanje listin. Kaj je ugotovila policija? #video

SiolNET 27.11.2023
Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so prejšnji teden končali preiskavo več kot 30 kaznivih dejanj goljufij, ponarejanja listin in pranja denarja. Opravili so 14 hišnih preiskav, osumljenih je 12 fizičnih oseb, za 56-letnega državljana… »

S ponarejenimi dokumenti direktorjev so iz slovenskih bank iztisnili več kot milijon evrov

Necenzurirano 27.11.2023
Ljubljanski kriminalisti so prejšnjo sredo na območju Policijske uprave Ljubljana izvedli 14 hišnih in osebnih preiskav, ki so bile plod od konca leta 2022 trajajoče kriminalistične preiskave, povezane z gospodarsko kriminaliteto. Kot je na današnji… »

Spretni goljufi pobasali milijon evrov

Dnevnik 27.11.2023
Ljubljanski kriminalisti so stopili na prste skupini goljufov, ki so z lažnimi dokumenti prepričali bankirje, da jim izročijo denar. Tega je bilo za več kot milijon, v enem samem primeru pa kar pol milijona evrov. Vodja oddelka za gospodarsko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem