Povezane novice

Mes: Ni alternative, razen da zapremo ves železniški promet. Vihar: Celotno obdobje bo velik izziv.

RTV Slovenija 28.11.2023
Ljubljana je eno redkih glavnih mest Evrope, skozi središče katerega gre ves tovorni železniški promet. To bo težava tudi po gradnji novega ljubljanskega potniškega centra, zato bo treba čim prej postaviti tivolski lok, pravi prvi mož Slovenskih… »

Prihaja nov vozni red vlakov Slovenskih železnic

SiolNET 28.11.2023
Nov vozni red Slovenskih železnic (SŽ), ki začne veljati 10. decembra, prinaša številne spremembe, tudi zaradi obsežnih del na ljubljanskem železniškem vozlišču in na zasavski progi. Novosti so predvidene tudi v mednarodnem prometu. Zaradi… »

#video Janković o prenovi nadvoza: Grozni časi bodo; poglejte prikaz zapor

Dnevnik 28.11.2023
Kako bo potekala prenova železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto ter s tem povezane zapore prometa? Koliko časa bo trajala in katere ceste bodo zaprte? Kje bodo speljani obvozi? V začetku prihodnjega leta bo za štiri dni (med 4. in 7. januarjem) za… »

Nov vozni red vlakov, nova končna postaja v Ljubljani

Zurnal24 28.11.2023
Zaradi obsežnih del na tirih bo v novem voznem redu vlakov, ki začne veljati 10. decembra, veliko sprememb. Zaradi načrtovanih obsežnih investicijskih in vzdrževalnih del na infrastrukturi, predvsem zaradi del na ljubljanskem železniškem… »

Nov vozni red vlakov, številne spremembe

RTV Slovenija 28.11.2023
Zaradi obsežnih del na železnicah bo na novem voznem redu, veljavnem od 10. decembra, veliko sprememb. Spremenjeni bodo vozni redi, številni vlaki bodo nadomeščeni z avtobusi. Se pa bodo okrepile mednarodne povezave. Zaradi začetka prenove in… »

Z novim letom v Ljubljani dvanajst mesecev prometnih zastojev

Delo 28.11.2023
Nadomestni podvoz je pogoj za izvedbo Potniškega centra Ljubljana. Projekt gradnje Potniškega centra Ljubljana (PCL) se bo po tekočih pripravljalnih delih z najbolj občutljivim delom, rušitvijo in gradnjo novega železniškega nadvoza na Dunajsko… »

Gradnja novega nadvoza: del Dunajske ceste bo nekaj dni popolnoma zaprt, dela tudi ponoči

RTV Slovenija 28.11.2023
V sklopu gradnje novega ljubljanskega potniškega centra je načrtovana tudi rušitev štiritirnega železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto in gradnja novega. Rušenje bo potekalo v dveh fazah, promet bo na tem območju v letu 2024 močno oviran. Na… »

Janković: Dve leti bo ta del zelo obremenjen. Brez šminke in telefona v avtu, bodite strpni

Necenzurirano 28.11.2023
V sklopu gradnje potniškega centra je načrtovana tudi obnova železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto v Ljubljani, zaradi česar bo vožnja na tem območju v letu 2024 zelo otežena. Zastojem in gneči v Ljubljani, predvsem v popoldanskih urah, se… »

Janković: Čakajo nas res težki časi. Zaskrbljena tudi Bratuškova.

SiolNET 28.11.2023
Danes so na novinarski konferenci ljubljanskega župana Zorana Jankovića predstavili projekt prenove železniškega nadvoza ter s tem povezane zapore prometa. "Poudarjamo, da nas v naslednjih mesecih čakajo res težki časi. Potovalni čas v Ljubljani v… »

Janković: "Grozni časi bodo celo leto, to že zdaj povem"

Zurnal24 28.11.2023
"Grozni časi bodo celo leto, to že zdaj povem," je ob predstavitvi gradnje novega želežniškega mosta na Dunajski cesti, dejal ljubljanski Zoran Jankovič. "Vedeti morate, da bodo tukaj tudi tovornjaki, ki bodo vozili noč in dan," je dodal. Od 4. do… »

Novice dneva »

Voda iz atmosfere

Dnevnik pred eno uro

Babice proti skrajni desnici

Dnevnik pred eno uro

Fuzbal

Dnevnik pred eno uro

Šmugleraj

Dnevnik pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem