Povezane novice

Poraz za enega, zmaga za drugega slovenskega reprezentanta

Zurnal24 28.11.2023
Atletico, Lazio, Dortmund in Barcelona v osmini finala. Atletico, Lazio, Dortmund in Barcelona so si po tekmah 5. kroga nogometne lige prvakov zagotovili nastop v osmini finala. Madridčani, za katere je slovenski vratarski as Jan Oblak branil celo tekmo… »

Oblak potrdil osmino finala, Mbappe rešil PSG v 98. minuti

Delo 28.11.2023
Nogometaši madridskega Atletica so v Rotterdamu s 3:1 premagali Feyenoord in potrdili napredovanje, PSG pa je na Parku princev remiziral z Newcastlom z 1:1. Po reprezentančnem premoru se je liga prvakov vrnila v ospredje nogometnega dogajanja. Skupina F… »

Že videno, bledo Gorenje v končnici podarilo zmago tudi Švicarjem

Delo 28.11.2023
Velenjčani so v 5. kolu EHF evropske lige podobno kot pred tem v Španiji zapravili zmago in ogrozili napredovanje v drugi del. V sredo Celje z Wislo Plock. Podobno kot teden prej v Španiji so rokometaši Gorenja tudi v Švici v končnici zapravili… »

Velenjčani zapravili lepo priložnost za predčasno uvrstitev med 16

RTV Slovenija 28.11.2023
Rokometaši Gorenja so v predzadnjem krogu prvega dela Evropske lige na gostovanju v Švici izgubili proti Winterthurju z 32:31. V zadnjem krogu jih v Velenju čaka vodilni Sävehof. Pri Švicarjih je bil s 14 goli, od tega sedmimi s sedmih metrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem